نیروی دریایی سپاه: عاقبت نفتکش‌های متخلف در تنگه هرمز؛ آتش! حاج‌علی‌اکبری: تنگه هرمز بدون تحقق شروط ایران بازشدنی نیست سپاه: کشتی حامل گاز ال‌پی‌جی در تنگه هرمز به آتش کشیده شد هشدار به کشورهای منطقه درباره خطر اسرائیل پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع: نیازمند چندجانبه‌گرایی هستیم سرلشکر ایزدی: سپاه و ارتش آماده دفاع از تنگه هرمز هستند شکست انزوای ایران، پیام حضور پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع تأکید پزشکیان بر گسترش همکاری‌های ایران و ارمنستان سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق تهدید، حضور سلطه‌گرانه و دخالت در تنگه هرمز را ندارد ابن‌الرضا به آمریکایی‌ها: فاصله شما با ما را موشک‌های ما تعیین می‌کند پزشکیان عازم ترکمنستان شد اعلام بسیج عمومی و خیزش قبایل یمن علیه آل سعود و مزدورانش پزشکیان: فراجا هم نماد امنیت است و هم دژ مستحکم لاوروف: روسیه مسئول شکست توافقات درباره اوکراین نیست صدای شنیده شده در سیریک ناشی از انهدام مهمات عمل‌نکرده است

هشدار حماس درباره طرح یهودی‌سازی قدس و تشدید تعرض به مسجدالاقصی

حماس حماس هشدار داد تعرض به مسجد الاقصی در چارچوب طرحی سازمان‌یافته برای تغییر هویت عربی و اسلامی قدس ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 18
کد خبر: ۳۱۸۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «هارون ناصرالدین»، عضو دفتر سیاسی و رئیس دفتر امور قدس در جنبش مقاومت اسلامی حماس، با اشاره به تعرض و هتک حرمت مسجد الاقصی از سوی ایتمار بن‌گویر، وزیر افراطی رژیم صهیونیستی، برگزاری مراسم دینی یهودی در این مسجد و تشدید حملات اشغالگران علیه قدس و ساکنان آن، خواستار تحرکی قوی، مؤثر و قاطع در همه سطوح برای ناکام گذاشتن طرح‌های یهودی‌سازی شد.

ناصرالدین امروز جمعه تأکید کرد که تداوم تعرض شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی در چارچوب یک طرح سازمان‌یافته صورت می‌گیرد که مسجد الاقصی و بخش قدیمی شهر قدس اشغالی را هدف قرار داده و در پی تغییر نشانه‌ها و هویت عربی و اسلامی این شهر است.

وی خاطرنشان کرد این جنایات به لطف ایستادگی، پایداری و مقاومت فلسطینیان ساکن قدس و مقابله آنان با همه طرح‌های یهودی‌سازی به اهداف خود نخواهد رسید.

این رهبر حماس همچنین درباره افزایش احکام(صادره از دادگاه اشغالگران مبنی بر ) دور کردن فلسطینیان از مسجدالاقصی هشدار داد و گفت که تعداد این احکام در سال جاری به حدود یک هزار مورد نزدیک شده است.

ناصرالدین تأکید کرد که علاوه بر این احکام، هزاران مورد جلوگیری میدانی از ورود فلسطینیان به بخش قدیمی شهر قدس و مسجدالاقصی نیز اعمال شده است؛ اقداماتی که در چارچوب تلاش برای خالی کردن مسجد الاقصی از نمازگزاران و حاضران فلسطینی صورت می‌گیرد.

وی این اقدامات را تعرضی آشکار به مقدسات خواند و خواستار مقابله جدی با طرح‌ها و پروژه‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس و مسجد الاقصی شد.

ناصرالدین همچنین خواستار شکل‌گیری موضعی واحد در سطح فلسطینی، عربی و اسلامی برای مقابله با خطراتی شد که مسجدالاقصی را تهدید می‌کند.

وی در پایان بر ضرورت اتحاد عمومی و حضور گسترده برای مقابله با سیاست‌های یهودی‌سازی علیه مسجد الاقصی و شهر قدس تأکید کرد و گفت مقابله با این طرح‌ها نیازمند تحرکی هماهنگ و مؤثر در همه سطوح است.

کلمات کلیدی: حماس قدس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار