سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد

کنایه تند آیت‌الله جوادی آملی به روحانیت

امام زمان به مبلغ کر و کور و لال احتیاجی ندارد و روحانی‌ای که زبان‌های خارجی را بلد نباشد، در واقع هم کر است، هم کور است و هم لال.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۶ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 27
کد خبر: ۳۱۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن غرویان گفت: منظور آیت‌الله جوادی این است که حوزه باید به روز بشود و روحانیون حرف‌های جدید دنیای روز را بشنوند. با این حال متاسفانه نه تنها در حوزه به این مهم ورود نمی‌کنند، بلکه حرف‌های مخالف هم شنیده نمی‌شود و مطالبی هم که طرح می‌شود، قبل از خوانده شدن به طور سفارشی نوشته می‌شوند و به افراد دیکته می‌کنند.


محسن غرویان درباره اظهارنظر معروف آیت‌الله جوادی آملی در خصوص لزوم آشنایی روحانیون با کانت و هگل اظهار داشت: من خودم در آن جلسه حضور داشتم. آیت‌الله جوادی در آن روز سخنان نو و جدیدی را طرح کردند. ایشان خطاب به علما، روحانیون و همچنین مدرسین فرمودند باید با بحث روز و علوم جدید آشنا باشید و همچنین درباره مکاتب فکری، سیاسی و عقیدتی روز جهان اطلاعات کافی را به دست بیاورید.

 

چطور سربازی هستید که ابزار لازم را برای تبلیغ ندارید؟

مدرس فلسفه اسلامی حوزه علمیه قم در ادامه سخنانش گفت: ایشان در ادامه گفتند، اگر امام زمان فردا ظهور کنند و به شما آقایان دستور بدهند به شرق یا غرب عالم برای تبلیغ بروید، چکار می‌خواهید انجام بدهید؟ شما که نه با فرهنگ جهان و نه با زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و ژاپنی آشنایی ندارید، چه فایده‌ای برای امام زمان دارید و چطور سربازی هستید که ابزار لازم را برای تبلیغ ندارید؟

 

آیت‌الله جوادی آملی فرمودند، باید کانت، هایدگر و دکارت بخوانید

غرویان افزود: آیت‌الله آملی همچنین به جمع حاضر فرمودند که باید کانت، هایدگر و دکارت بخوانید تا با زاویه دید اروپای غربی و شرقی و آمریکا و ... آشنا باشید تا بتوانید ماموریت‌تان را به خوبی انجام بدهید. واِلا اگر مطالبی که مطالعه می‌کنید یا موارد تحقیقی‌تان فقط به کار تبلیغِ از حرم تا جمکران باشد، فایده‌ای نمی‌تواند داشته باشد و به درد نهضت امام زمان نمی‌خورد.

 

امام زمان به مبلغ کر و کور و لال احتیاجی ندارد

او در ادامه تصریح کرد: ایشان همچنین گفت، آن کس که منتظر امام زمان است‌ باید ابزار لازم را برای عمل به دستورات ایشان فراهم کند. ایشان در ادامه صحبت‌های‌شان اینطور گفت که امام زمان به مبلغ کر و کور و لال احتیاجی ندارد و روحانی‌ای که زبان‌های خارجی را بلد نباشد، در واقع هم کر است، هم کور است و هم لال.

 

روحانیون حرف‌های جدید دنیای روز را بشنوند

محسن غرویان در پایان سخنانش گفت: منظور آیت‌الله این است که حوزه باید به روز بشود و روحانیون حرف‌های جدید دنیای روز را بشنوند که این فقط مربوط به فلسفه نیست. با این حال متاسفانه نه تنها در حوزه به این مهم ورود نمی‌کنند، بلکه حرف‌های مخالف هم شنیده نمی‌شود و مطالبی هم که طرح می‌شود، قبل از خوانده شدن به طور سفارشی نوشته می‌شوند و به افراد دیکته می‌کنند.

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار