درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

کنایه تند آیت‌الله جوادی آملی به روحانیت

امام زمان به مبلغ کر و کور و لال احتیاجی ندارد و روحانی‌ای که زبان‌های خارجی را بلد نباشد، در واقع هم کر است، هم کور است و هم لال.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۶ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 27
کد خبر: ۳۱۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن غرویان گفت: منظور آیت‌الله جوادی این است که حوزه باید به روز بشود و روحانیون حرف‌های جدید دنیای روز را بشنوند. با این حال متاسفانه نه تنها در حوزه به این مهم ورود نمی‌کنند، بلکه حرف‌های مخالف هم شنیده نمی‌شود و مطالبی هم که طرح می‌شود، قبل از خوانده شدن به طور سفارشی نوشته می‌شوند و به افراد دیکته می‌کنند.


محسن غرویان درباره اظهارنظر معروف آیت‌الله جوادی آملی در خصوص لزوم آشنایی روحانیون با کانت و هگل اظهار داشت: من خودم در آن جلسه حضور داشتم. آیت‌الله جوادی در آن روز سخنان نو و جدیدی را طرح کردند. ایشان خطاب به علما، روحانیون و همچنین مدرسین فرمودند باید با بحث روز و علوم جدید آشنا باشید و همچنین درباره مکاتب فکری، سیاسی و عقیدتی روز جهان اطلاعات کافی را به دست بیاورید.

 

چطور سربازی هستید که ابزار لازم را برای تبلیغ ندارید؟

مدرس فلسفه اسلامی حوزه علمیه قم در ادامه سخنانش گفت: ایشان در ادامه گفتند، اگر امام زمان فردا ظهور کنند و به شما آقایان دستور بدهند به شرق یا غرب عالم برای تبلیغ بروید، چکار می‌خواهید انجام بدهید؟ شما که نه با فرهنگ جهان و نه با زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و ژاپنی آشنایی ندارید، چه فایده‌ای برای امام زمان دارید و چطور سربازی هستید که ابزار لازم را برای تبلیغ ندارید؟

 

آیت‌الله جوادی آملی فرمودند، باید کانت، هایدگر و دکارت بخوانید

غرویان افزود: آیت‌الله آملی همچنین به جمع حاضر فرمودند که باید کانت، هایدگر و دکارت بخوانید تا با زاویه دید اروپای غربی و شرقی و آمریکا و ... آشنا باشید تا بتوانید ماموریت‌تان را به خوبی انجام بدهید. واِلا اگر مطالبی که مطالعه می‌کنید یا موارد تحقیقی‌تان فقط به کار تبلیغِ از حرم تا جمکران باشد، فایده‌ای نمی‌تواند داشته باشد و به درد نهضت امام زمان نمی‌خورد.

 

امام زمان به مبلغ کر و کور و لال احتیاجی ندارد

او در ادامه تصریح کرد: ایشان همچنین گفت، آن کس که منتظر امام زمان است‌ باید ابزار لازم را برای عمل به دستورات ایشان فراهم کند. ایشان در ادامه صحبت‌های‌شان اینطور گفت که امام زمان به مبلغ کر و کور و لال احتیاجی ندارد و روحانی‌ای که زبان‌های خارجی را بلد نباشد، در واقع هم کر است، هم کور است و هم لال.

 

روحانیون حرف‌های جدید دنیای روز را بشنوند

محسن غرویان در پایان سخنانش گفت: منظور آیت‌الله این است که حوزه باید به روز بشود و روحانیون حرف‌های جدید دنیای روز را بشنوند که این فقط مربوط به فلسفه نیست. با این حال متاسفانه نه تنها در حوزه به این مهم ورود نمی‌کنند، بلکه حرف‌های مخالف هم شنیده نمی‌شود و مطالبی هم که طرح می‌شود، قبل از خوانده شدن به طور سفارشی نوشته می‌شوند و به افراد دیکته می‌کنند.

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظر