بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

ماجرای پیغام خصوصی رهبر انقلاب به میرحسین موسوی

ماجرای پیغام خصوصی رهبر انقلاب به میرحسین موسوی در دویست‌وشانزدهمین شماره هفته‌نامه خط حزب‌الله به برخی اقدامات مهم رهبر انقلاب در جریان حوادث سال ۸۸ اشاره شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبر انقلاب در زمان وقوع حوادث سال ۸۸، مجموعه اقدامات متعددی انجام داده‌اند که بسیاری از آن‌ها در رسانه‌ها منعکس نشده است. به همین علت، نشریه خط حزب‌الله به مناسبت فرارسیدن سالگرد نهم دی برخی از این رویداد‌ها را مرور کرده است که در ادامه به دو مورد از آن اشاره شده است:

 

۱- به گفته برخی از مسئولین دفتر و نزدیکان رهبر انقلاب، ایشان بار‌ها برای گردانندگان حوادث پس از انتخابات پیغام صریح دادند که مرزتان را با بیگانگان مشخص کنید. علاوه بر این، رهبر انقلاب پیش از انتخابات از آقای موسوی خواسته بودند مراقب گفتار و رفتارش باشــد که دشمنان ملت از آن سوءاستفاده نکنند. در همان ســاعات اول پایان انتخابات نیز به او پیغام خصوصی دادند که «این را شــما دارید شروع می‌کنید، اما نمی‌توانید تا آخر کنترل کنید؛ می‌آیند دیگران سوءاستفاده می‌کنند.» همچنین در ملاقات روز یکشنبه ۲۴ خرداد با یادآوری هشــدار فوق، از او می‌پرسند چرا در برابر سوءاستفاده دشمن موضع نمی‌گیرید؟

 

۲- در جلسه‌ای که رهبر انقلاب با اعضای ستاد‌های انتخاباتی چهار نامــزد انتخابــات ۸۸ داشــتند از توافقی که با میرحسین موسوی داشته اند خبر دادند: «من به آقای مهندس موسوی هم گفتم؛ ایشان هم قبول کرد از من که راه، راه قانونی اســت؛ از همان طریق قانونی مشی کنند، من هم قرص و محکم پشتش می‌ایستم. شما بدانید من با آقایان شــورای نگهبان و با آقایان وزارت کشور رودربایستی ندارم؛ می‌ایستم پایش تا اینکه این قضیه حل بشــود.» البته مهندس موسوی هیچگاه به قولی که در این جلسه داده بود عمل نکرد.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار