رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان پیش‌بینی هوای تهران پنج روز آینده رکورد زنی اختلافات زن و شوهر‌ها/ ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با مشاوران بهزیستی زن هستند

تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده

گرمازدگی اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دمای هوا در این استان طی روز‌های چهارشنبه تا جمعه خبر داد و اعلام کرد روند کاهش دما از شنبه آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - 2026 October 05
کد خبر: ۳۲۰۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود. طی امشب تا پیش از ظهر چهارشنبه (۱۳ تا ۱۵ مهرماه) با کاهش ناپایداری جو در نواحی پرتردد شهری گاهی افزایش نسبی غلظت آلاینده‌های جوی مورد انتظار است.

فردا شب افزایش ابر و بارش خفیف باران در بخش‌های شمالی و غربی استان دور از انتظار نیست. از بعد از ظهر چهارشنبه تا پایان هفته (۱۵ تا ۱۷ مهر) با گذر امواج ضعیفی از روی استان در بعضی ساعت‌ها افزایش وزش باد و در نیمه جنوبی و مناطق غربی، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید گاهی با گرد و خاک و در مناطق شمالی و غربی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها رشد ابرناکی، وزش باد شدید موقتی و رگبار پراکنده گاهی با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

از چهارشنبه تا جمعه افزایش دما بطور میانگین بین ۲ تا ۴ درجه سلسیوس در گستره استان پیش‌بینی و از شنبه روند کاهش دما در استان آغاز می‌شود.

آسمان تهران فردا (۱۴ مهرماه) قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد، از بعد از ظهر افزایش ابر و باد با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۱۵ مهرماه) کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی وزش باد شدید، در شب ابری و بارش پراکنده با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

کلمات کلیدی: گرما هواشناسی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار