وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

رکورد گرما در تیرماه ایران

رکورد گرما در تیرماه ایران بر اساس اطلاعات مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی بالاترین دمای ثبت‌ شده در ایران طی تیر ماه امسال ۵۳.۱ درجه سانتیگراد بود که نسبت به رکورد بلند مدت تیر ماه حدود یک درجه بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، در تیر ماه امسال گرمترین نقطه کشور ایستگاه شوش در استان خوزستان با ۵۳.۱ درجه سانتیگراد بود. این درحالیست که بیشترین دمای بلند مدت کشور طی تیر ماه پیش از این در سال ۹۶ با دمای ۵۲.۴ درجه سانتیگراد ثبت شده بود.

بر اساس گزارش مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی، سردترین ایستگاه هواشناسی کشور طی تیر ماه امسال ایستگاه اردبیل در استان اردبیل با دمای ۴.۴ درجه سانتیگراد بود. پیش از این کمترین دمای هوای بلند مدت در کشور طی تیر ماه ۱.۲ سانتیگراد گزارش شده بود.

بر اساس این گزارش همچنین بیشترین بارش ۲۴ ساعته کشور در اولین ماه تابستان در استان گلستان بود. در ایستگاه مینو دشت این استان ۱۰۰.۵ میلیمتر بارش ۲۴ ساعته ثبت شد.

به طور کلی با در نظر گرفتن بارش‌ها در کشور طی تیر ماه می‌توان گفت که از مهرماه سال گذشته تاکنون ۲۹۰.۳ میلیمتر بارش در کشور داشتیم که ۲۸.۸ درصد نسبت به میانگین بلند مدت کشور افزایش داشته است این در حالیست که بارش‌ها در کشور نسبت به سال گذشته حدود ۸ درصد کمتر شده است.

هر چند که بارش در بیشتر استان‌های کشور نسبت به میانگین بلندمدت بیشتر بود اما پنج استان اردبیل، چهار محال و بختیاری، کردستان، کرمانشاه و کهگیلویه و بویر احمد نتوانستند بارش نرمال سالانه خود را دریافت کنند. در حال حاضر بارش در استان‌های اردبیل و چهار محال و بختیاری به ترتیب ۰.۵ و ۱۲ درصد کمتر از حد نرمال است. بارش‌ها همچنین در کردستان ۰.۴ درصد و در کرمانشاه ۸.۵ درصد نسبت به میانگین بلند مدت کاهش یافته است.

مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی همچنین گزارش داده است که استان کهگیلویه و بویر احمد ۹ درصد کاهش بارش نسبت به میانگین بلندمدت خود دارد.

بیشترین بارش‌ها از مهر ماه تاکنون نیز در استان گیلان رخ داده است، به طوری که در این استان ۸۶۴ میلیمتر بارش به ثبت رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۵ درصد افزایش داشته است. پس از گیلان استان‌های مازندران و لرستان رکوردار بارش در کشور هستند. بارش‌ها در مازندران ۷۱۹ میلیمتر گزارش شده است که نسبت به حد نرمال خود ۲۶ درصد بیشتر شده است.

در استان لرستان نیز ۵۸۳ میلیمتر بارش داشتیم که ۱۲ درصد نسبت به میانگین بلندمدت خود افزایش یافته است.

 

همشهری

کلمات کلیدی: گرما هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار