وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

متهمان اصلی انتشار بوی نامطبوع تهران اعلام شد

متهمان اصلی انتشار بوی نامطبوع تهران اعلام شد محمد تقی‌زاده با اشاره به جزئیات دومین جلسه بررسی منبع یا منابع انتشار بوی نامطبوع تهران اظهار کرد: مقرر شد سه دستگاه شهرداری تهران، آبفا و محیط زیست نتیجه بررسی‌های خود را ارائه دهند و در راستای دستیابی به نتیجه، جلسات بررسی منبع یا منابع انتشار بوی نامطبوع تهران به صورت هفتگی تا جمع‌بندی قطعی ادامه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۰۹ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 30
کد خبر: ۳۲۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، وی با اشاره به مناطقی که انتشار بوی نامطبوع در آن بیشتر گزارش شده است، تصریح کرد: شهرداری تهران در گزارش خود در مورد تماس‌های تلفنی شهروندان درباره انتشار بوی نامطبوع با سامانه ۱۳۷ وضعیت تراکنش مناطق ۲۲ گانه را ارائه داد که بر اساس آن تماس‌ها بیشتر در محور منطقه ۲، چمران و نواب بوده است.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران همچنین افزود: شهرداری تهران تیم‌هایی را برای بررسی منبع انتشار بو مشخص کرده بود که بر اساس آن پدیده اینورژن یا وارونگی هوا و همین‌طور رطوبت رابطه معناداری با انتشار بوی نامطبوع در تهران ندارد.

 

تقی‌زاده تصریح کرد: سوخت مازوت که توسط بعضی از کارخانجات استفاده می‌شد هم مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این کارخانجات از گاز استفاده کنند و وزیر نفت هم قول‌های مساعدی در این مورد داده است.

 

وی به درخواست شهرداری تهران برای تکمیل مطالعات اشاره کرد و گفت: شهرداری تهران در جلسه امروز فرصتی خواست که در هفته آینده مطالعات دقیق‌تری در مورد انتشار بوی نامطبوع در تهران انجام دهد و اطلاعات تکمیلی را در جلسه آینده ارائه کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در مورد نقش فاضلاب در انتشار بوی نامطبوع عنوان کرد: شرکت آب و فاضلاب تهران هم گزارشی در این جلسه ارائه داد که بر اساس آن شبکه آب و فاضلاب ماندگی آب که سبب انتشار گاز‌های متصاعد شود ندارد و بیشتر تجمع فاضلاب در سمت شرق تهران است.

 

تقی‌زاده ادامه داد: شهرداری ۸۰ نقطه به عنوان نقاط انفصال شبکه فاضلاب که به طور معمول تجمع فاضلاب نیز در آن‌ها اتفاق می‌افتد، را معرفی کرد که ممکن است منبع بوی نامطبوع تهران باشد که آبفا این موضوع را رد کرد با این حال مقرر شد که این نقاط توسط شهرداری به مجموعه آبفا برای بررسی و تهیه گزارش معرفی شود.

 

وی در پایان با بیان اینکه همچنان آرادکوه، صنایع دامی و آبفا از متهمان اصلی انتشار بوی نامطبوع در تهران هستند، خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد محیط زیست به منظور بررسی دقیق و ارائه طرح بررسی منشأ بوی نامطبوع تهران در فراخوانی با مراکز پژوهشی دانشگاه‌ها جهت ارائه پروپوزال برای عقد قرارداد وارد عمل شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار