فرصت ویژه برای بازنشستگان/ وام ۳۰۰ میلیونی بدون ضامن و با سقف بالا افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ ۱۰۰ درصد بیشتر برای حق اولاد خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه»

بانک مرکزی: قیمت مسکن ۴۱.۶ درصد افزایش یافت

در بین مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت معامله شده ۳۱۰.۴ میلیون ریال مربوط به منطقه یک و کمترین آن با ۶۵.۱ میلیون ریال مربوط به منطقه ۱۸ است. این ارقام نسبت به ماه مشابه سال قبل (آذرماه سال ۹۷) به ترتیب ۴۲.۳ و ۵۵ درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۹ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 30
کد خبر: ۳۲۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آمار بانک مرکزی قیمت مسکن در آذر امسال نسبت به آذر سال قبل ۴۱.۶ درصد افزایش یافته است. تعداد معاملات در بازه اشاره شده نیز ۴۰ درصد رشد داشته است.

 

 مطابق آمار بانک مرکزی در آذرماه امسال تهداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران به ۹۵۰۰ واحد رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۱۳۴.۷ و ۴۰ درصد افزایش یافته است.

 

در ماه مورد اشاره متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی معاملاه شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۱۳۵.۳ میلیون ریال بوده که نسبت به آذرماه سال گذشته ۴۱.۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

 

در بین مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت معامله شده ۳۱۰.۴ میلیون ریال مربوط به منطقه یک و کمترین آن با ۶۵.۱ میلیون ریال مربوط به منطقه ۱۸ است. این ارقام نسبت به ماه مشابه سال قبل (آذرماه سال ۹۷) به ترتیب ۴۲.۳ و ۵۵ درصد افزایش یافته است.

 

بررسی توزیع تعداد واحد‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در ماه گذشته حاکی از آن است که از مجموع ۹۵۳۷ واحد مسکونی معامله شده، واحد‌های تا ۵ سال ساخت با سهم ۴۲.۶ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند.

 

سهم مذکور در مقایسه با آذرماه سال گذشته ۸/. واحد درصد کاهش یافته و در مقابل به سهم واحد‌های با قدمت ۶ تا ۱۰ سال و ۱۶ تا ۲۰ سال افزوده شده است.

 

بررسی شاخص کرایه مسکن اجاری نیز در شهر تهران و در کل مناطق شهری طی آذرماه امسال حاکی از رشد به ترتیب ۲۸.۲ و. ۳۰.۱ درصدی نسبت به آذرماه سال گذشته است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار