۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی

اولین اقدام وزارت خارجه عراق درباره حمله آمریکا به حشدالشعبی

وزارت خارجه عراق ضمن محکوم کردن اقدام نیروهای آمریکایی در بمباران مقرهای تیپ‌های وابسته به حشد شعبی اعلام کرد، این حمله به منزله نقض علنی حاکمیت عراق است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت خارجه این کشور تاکید کرد، نیروهای حشد شعبی نیروی ملی عراقی و جزئی از سازمان نیروهای مسلح کشور محسوب می‌شوند.

 

وزارت خارجه عراق ضمن تاکید بر اینکه عراق کشوری مستقل است، گفت، سفیر آمریکا در بغداد را احضار و مراتب اعتراض خود را به او ابلاغ خواهد کرد.

 

این وزارتخانه همچنین با شرکای اروپایی عضو ائتلاف آمریکایی مدعی مقابله با داعش برای اعلام یک موضع منسجم در خصوص سازوکار فعالیت و آینده حضور نیروهای ائتلاف در خاک عراق وارد رایزنی خواهد شد.

 

ارتش آمریکا یکشنبه مقرهای حشد شعبی تیپ‌های ۴۵ و ۴۶ گردان‌های حزب‌الله عراق در سوریه و عراق را هدف گرفت که منجر به شهادت ده‌ها عضو این گردان‌ها شد. پنتاگون در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد، پنج هدف وابسته به گردان‌های حزب‌الله عراق را بمباران کرده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر