اطلاعیه مهم  آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم لغو امتحانات نهایی هرمزگان در روز سه‌شنبه سی تیر ۱۴۰۵ اختلال در فیس بوک و اینستاگرام خبر مهم هواشناسی برای تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد؟ فروش سوالات آزمون دستیاری با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان! / وزارت بهداشت هشدار داد تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟ ورود قوه قضاییه به ماجرای اختلال بانکی/ خسارت مردم جبران می‌شود؟ لغو امتحانات نهایی استان‌های جنوبی ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ + زمانبندی جدید حکم قصاص قاتل شهید سلمان امیراحمدی اجرا شد 38 شهید در حملات ددمنشانه آمریکا به ایران در تیرماه

ورود سامانه بارشی به کشور از روز جمعه ۱۳ دی ۹۸

ورود سامانه بارشی به کشور از روز جمعه ۱۳ دی ۹۸ سازمان هواشناسی با پیش بینی تداوم آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پُرجمعیت تا جمعه از ورود سامانه بارشی به کشور در این روز و آغاز برف و باران گسترده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 01
کد خبر: ۳۲۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در نوار شرقی کشور بارش پراکنده پیش بینی شده است؛ در خراسان رضوی، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی باران و برف و در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد روی می‌دهد.

 

در غرب سواحل دریای خزر و دامنه‌های زاگرس در شمال و غرب بارش پراکنده پیش بینی می‌شود. فردا پنجشنبه در نوار شرقی کشور بارش پراکنده گاهی همراه وزش باد تداوم داشته و در استان‌های گیلان و مازندران بارش باران خواهیم داشت.

 

روز جمعه بارش در غرب سواحل دریای خزر تقویت شده و از بعدازظهر با ورود سامانه بارشی به غرب کشور دامنه‌های زاگرس در نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز در زنجان و قزوین بارش پراکنده پیش بینی می‌شود. سازمان هواشناسی اعلام کرده در این روز افزایش غلظلت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای پر جمعیت تهران، کرج، اصفهان و اراک دور از انتظار نیست.

 

روز شنبه هفته آینده علاوه بر تقویت سامانه بارشی در نیمه غربی کشور در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور نیز بارش پیش بینی می‌شود. شدت بارش‌ها در استان‌های چهارمحال و بختیاری، نیمه شمالی کهگیلویه و بویراحمد، دامنه‌های زاگرس در جنوب اصفهان، جنوی آذربایجان غربی، شمال کردستان و اردبیل به صورت برف است.

 

روز یکشنبه سامانه بارشی در کل کشور فعال بوده و شدت بارش مربوط به جنوب فارس، شمال هرمزگان، جنوب کرمان،‌ شمال سیستان و بلوچستان، شمال خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی است.

 

روز دوشنبه هفته آینده سامانه بارشی در نوار شرقی کشور فعال بوده و به تدریج از شرق کشور خارج می‌شود. در این روز بارش پراکنده باران و کاهش دما روی سواحل دریای خزر و بارش پراکنده برف در دامنه‌های شمالی البرز پیش بینی شده است.

 

به گزارش تسنیم، آسمان تهران امروز آفتابی با وزش باد 11 تا 19 کیلومتر بر ساعت پیش بینی شده است. فردا آسمان پایتخت نیز آفتابی و جمعه نیز نیمه ابری پیش بینی شده است. از اواخر وقت روز جمعه وزش باد 7 تا 13 کیلومتری در جهت شمال-شمال شرقی و با احتمال رگبار پراکنده پیش بینی شده است. روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز آسمان نیمه ابری همراه با بارش‌های پراکنده برای تهران پیش بینی شده است.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار