اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

خرید شب عید خودرو جلو افتاد

آن‌طور که خبر‌های رسیده از بازار حکایت می‌کند، این هفته نیز منحنی قیمت خودرو‌ها با نوسان مواجه بوده و بیشتر محصولات افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند. برخی خودرو‌ها هم ثباتی نسبی را در قیمت تجربه کرده‌اند، که البته این موضوع شامل حال تعداد اندکی از محصولات می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 02
کد خبر: ۳۲۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، این هفته با وجود آنکه بازار ارز و سکه نوسان قیمت اندکی داشتند، بازار خودرو افزایش قیمت را در بیشتر محصولات تجربه کرد. به گفته فعالان بازار، همین نوسان اندک ارز و سکه در کنار مسائلی مانند تورم انتظاری، افزایش تقاضا و همچنین مشکلات مربوط به شماره‌گذاری و نقل و انتقال سند، افزایش قیمت در بازار خودرو را رقم زده‌اند.

 

بر این اساس، گفته می‌شود شماره‌گذاری خودرو‌هایی که در روز‌های ابتدایی دی ماه به دلیل مشکلات مجوزی، متوقف شدند در افزایش قیمت بی‌تاثیر نبوده است. گویا با توجه به ماجرای استاندارد ۸۵گانه که قرار بود از ابتدای دی ماه اجرایی شود و البته دوباره تمدید شد، هماهنگی لازم میان سازمان‌های مسوول و پلیس رخ نداده و به دلیل عدم ارائه مجوز‌های لازم از سوی خودروسازان، شماره‌گذاری خودرو‌ها حدود یک هفته متوقف بوده است.

 

از سوی دیگر، گفته می‌شود به دلیل مختل شدن سیستم دفترخانه‌ها طی هفته جاری، نقل و انتقال خودرو‌ها به مشکل خورده و این موضوع نیز در نوسان قیمت خودرو‌های داخلی اثرگذار بوده است. ظاهرا قرار است افزایش نرخ رسمی نقل و انتقال خودرو از ابتدای هفته آینده (۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش قیمت) اعمال شود.

 

موضوع دیگری که فعالان بازار به آن اشاره می‌کنند، افزایش تقاضا در بازار خودرو است. به گفته آنها، مشتریان به دلیل آنکه تصور گرانی بیشتر را در آینده دارند، خرید شب عید خود در بازار خودرو را جلو انداخته‌اند. این در حالی است که عرضه خودرو‌ها چندان با تقاضای ایجاد شده همخوانی نداشته و همین موضوع به نوبه خود در افزایش قیمت نقش ایفا کرده است. همچنین گفته می‌شود خرید‌های عمده توسط آن‌هایی که نقدینگی دارند، یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت خودرو در بازار به حساب می‌آید، چه آنکه خریداران، محصولات خود را دپو کرده و در آینده با قیمت‌های بالاتر به فروش می‌رسانند.

 

نوسان قیمت خودرو‌های داخلی

آن‌طور که خبر‌های رسیده از بازار حکایت می‌کند، این هفته نیز منحنی قیمت خودرو‌ها با نوسان مواجه بوده و بیشتر محصولات افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند. برخی خودرو‌ها هم ثباتی نسبی را در قیمت تجربه کرده‌اند، که البته این موضوع شامل حال تعداد اندکی از محصولات می‌شود.

 

بر این اساس، در حال حاضر پراید در مدل ۱۱۱ (هاچ بک) قیمتی برابر با ۵۴ میلیون تومان دارد که در مقایسه با هفته گذشته افزایش یک میلیون تومانی را نشان می‌دهد. پراید در مدل ۱۳۱ نیز افزایش قیمتی یک میلیون تومانی داشته و در حال حاضر ۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. سایپایی‌ها چندی پیش در راستای کاهش قیمت پراید، اقدام به فروش فوری روزانه این محصول کردند، اما این موضوع نیز نتوانست چندان کمکی به نزولی شدن قیمت پراید کند. تولید پراید (برای مصرف داخلی) قرار است در بهار یا تابستان سال آینده متوقف شود.

 

اما از بازار پژو ۲۰۶ تیپ ۲ خبر می‌رسد این محصول با افزایش قیمتی حدودا ۲ میلیون تومانی در هفته جاری و نسبت به هفته گذشته مواجه شده است. بر این اساس، قیمت پژو ۲۰۶ پس از نوسانی که این هفته داشته، به ۹۳ میلیون تومان رسیده است. همچنین تیپ ۵ این خودرو نیز در حال حاضر ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دارد و این یعنی نسبت به هفته گذشته افزایش قیمتی حدودا چهار میلیون تومانی داشته است. نمایشگاهداران خودروی پایتخت در مورد پژو ۲۰۶ صندوقدار نیز خبر از افزایش قیمت ۴میلیون تومانی این خودرو طی هفته جاری و در مقایسه با هفته گذشته می‌دهند. با این حساب، خودروی موردنظر در حال حاضر قیمتی حدود ۱۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دارد.

 

از ۲۰۶‌ها که بگذریم، تیبا و ساینا نیز در هفته جاری و نسبت هفته گذشته نوسان قیمت را تجربه کرده‌اند و اولی قیمتش بالارفته و دومی ثباتی نسبی داشته است. به گفته فعالان بازار، تیبا در حال حاضر ۶۲ میلیون تومان قیمت دارد که نسبت به هفته گذشته نزدیک به ۲ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است. ساینا نیز در حال حاضر ۶۵ میلیون تومان قیمت دارد که این موضوع نشان می‌دهد خودروی موردنظر نسبت به هفته گذشته روندی نسبتا با ثبات داشته است.

 

سری هم به دنا و سمند و پژو ۴۰۵ بزنیم و ببینیم نوسان قیمت آن‌ها در این هفته به چه شکل بوده است. دنای معمولی در حال حاضر قیمتی برابر با ۱۲۳ میلیون تومان دارد که نشان می‌دهد این محصول در هفته جاری افزایش قیمت داشته است. به گفته فعالان بازار، دنا نزدیک به سه میلیون تومان افزایش قیمت داشته است. این در حالی است که خرید دنا پلاس، ۱۷۵ میلیون تومان هزینه دارد.

 

اما سمند در مدل EF ۷ این هفته با ثبات نسبی قیمت مواجه بوده و در حال حاضر با قیمتی برابر با ۹۷ میلیون تومان قابل خرید است. از سوی دیگر، پژو ۴۰۵ در مدل SLX با توجه به افزایش قیمتی که داشته، در حال حاضر ۹۴ میلیون تومان به فروش می‌رسد. با این حساب، پژو ۴۰۵ مدل SLX بیش از ۲میلیون تومان در هفته جاری افزایش قیمت داشته است. برای خرید مدل GLX این خودرو نیز که چند ماه دیگر از رده تولید خارج خواهد شد، باید ۸۰ میلیون تومان هزینه کرد. این موضوع نشان می‌دهد ۴۰۵ GLX طی هفته جاری و در مقایسه با هفته گذشته افزایش قیمت داشته است. طبق برنامه‌ریزی انجام شده، ایران خودرو مدل GLX را سال آینده از رده تولید خارج می‌کند، اما تولید SLX همچنان ادامه خواهد داشت.

 

در بین دیگر خودرو‌های داخلی، رانا محصولی ۹۱ میلیون تومانی به شمار می‌رود که نسبت به هفته گذشته تغییر قیمتی خاص را تجربه نکرده است. سراتو نیز که دیگر مونتاژ نمی‌شود، ۳۲۸ میلیون تومان قیمت دارد که در مقایسه با چند هفته پیش، بالای ۳۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است. از بازار پژو ۲۰۰۸ نیز خبر می‌رسد این خودرو در حال حاضر قیمتی برابر با ۳۸۰ میلیون تومان دارد که نسبت به هفته‌های گذشته حدود ۱۵ میلیون تومان صعود را نشان می‌دهد. همچنین چانگان نیز در حال حاضر با قیمتی برابر ۲۰۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود و این یعنی، خودروی موردنظر در مقایسه با هفته‌های گذشته بالای ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است. فعالان بازار، اما در مورد ساندرو استپ‌وی نیز خبر از افزایش قیمت حدودا ۱۰ میلیون تومانی این محصول نسبت به هفته‌های گذشته می‌دهند. به گفته آنها، ساندرو استپ‌وی در حال‌حاضر قیمتی برابر با ۲۳۵ میلیون تومان دارد. این خودرو دیگر در کشور به تولید نمی‌رسد. در نهایت، اما پژو ۲۰۷ اتومات نیز با توجه به افزایش قیمتی که داشته، در حال حاضر ۱۷۸ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود. با این حساب، ۲۰۷ اتومات ۳ میلیون افزایش قیمت در این هفته داشته است.

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظر
آخرین اخبار