پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سردار فدوی: سپاه به‌محض دریافت دستور، انتقام سخت را می‌گیرد

جانشین فرمانده سپاه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در پی شهادت سردار سلیمانی گفت: ان‌شالله به محض اینکه دستور برسد، سپاه با قدرت تمام می‌تواند وعده رهبر انقلاب را محقق کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اجتماع پرشور دانشجویان که با هدف اعلام آمادگی برای گرفتن انتقام سخت از آمریکا در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب درپی شهادت سردار قاسم سلیمانی گفت: ان‌شالله به محض اینکه دستور برسد و زمانی که خداوند مقرر کرده باشد، سپاه با قدرت تمام می‌تواند وعده رهبر انقلاب را محقق کند.

 

فدوی تصریح کرد: اقدام اخیر آمریکا از لحاظ تاکتیکی بسیار ضعیف بود ، الان دانشجویان ما می‌توانند پهپادهایی بسازند که در آنها این توانمندی وجود دارد.

 

وی با اشاره به ضربات سپاه به آمریکا افزود: سپاه بارها ضرباتی به آمریکا زده است، مانند دستگیری تفنگداران آمریکایی که مقابل نیروهای ایرانی زانو زدند و تمام تلویزیون های دنیا اقتدار ایران را نشان دادند.

 

فدوی گفت: اینکه آمریکا در شب تاریک ناجوانمردانه خودروی عزیزان ما را هدف قرار دهد، حرکت بزدلانه ای بود و حتما پاسخ سختی خواهد گرفت.

 

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: انتقام از آمریکا تنها مختص به ایران نیست و موکول به کل جغرافیای جبهه مقاومت است.

منبع: فارس

ارسال نظر