محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

جانشین فرمانده کل سپاه: تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است

جانشین فرمانده کل سپاه: تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه قوه قضاییه مامن انقلاب، نظام و مردم است چون تجلی‌بخش یکسری از وعده‌های خدا مثل عدالت است، گفت: تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار «علی فدوی»  گفت: قوه قضاییه مأمن انقلاب، نظام و مردم است چون تجلی‌بخش یکسری از وعده‌های خدا مثل عدالت است. تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تلقی همه مردم این است که رویکرد «عدالت‌طلبانه» رویکرد اصلی قوه قصاییه در دوران فعلی است، عنوان کرد: قوه قضاییه رویکرد عدالت‌طلبی خود را باید با قوت و استحکام ادامه دهد و بداند که خدا خودش ضامن موفقیت او خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه برخلاف آنچه که برخی‌ها القا می‌کنند، اصلا برخوردهای دستگاه قضا جناحی نیست، افزود: این حرف‌ها را آنها که موافق روال الهی نبودند، از زمان حضرت آدم ابوالبشر هم می‌زدند. اصلا نباید به این صحبت‌ها توجه کرد.


سردار فدوی در پایان گفت: اولا آقای رئیسی باید از خودش مطمئن باشد که الحمدلله هست و دوما باید مطمئن باشد که سمت و سوی فعلی قوه قضاییه همان سمت و سویی است که وظیفه و ماموریت اصلی قوه قضاییه است.

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار