تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟ زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند

امروز تهران بارانی است

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تهران امروز آسمانی نیمه ابری و ابری با بارش پراکنده باران را دارد و از بعد از ظهر امروز وزش باد را در تهران خواهیم داشت. حداکثر دما امروز در تهران به ۶ درجه بالای صفر می‌رسد که نسبت به دیروز دو درجه کاهش پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 05
کد خبر: ۳۲۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کبری رفیعی، کارشناس سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی کشور طی روزهای آینده گفت: امروز یکشنبه از میزان شدت بارش‌ها در مناطق غربی کاسته می‌شود وبارش‌ها امروز در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب خواهد بود که این بارش‌ها را به شکل پراکنده در سواحل دریای خزر نیز خواهیم داشت که طبعا بارش‌ها در مناطق سردسیر به شکل برف و در مناطق جنوبی کشور به صورت رگبار و رعد و برق خواهد بود و در مناطق مستعد نیز بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه بیان کرد: امروز در مناطق شرق و جنوب شرق و بخش‌هایی از جنوب کشور نیز وزش باد شدید را پیش بینی می‌کنیم. فردا دوشنبه بارش‌ها به شکل پراکنده در مناطق شمال شرق و جنوب شرق کشور ادامه پیدا خواهد کرد و از اواخر وقت فردا دوشنبه این سامانه کشور را ترک خواهد کرد.

 

رفیعی درباره وضعیت جوی کشور طی سه شنبه هفته جاری نیز گفت: روز سه شنبه جوی پایدار بر روی کشور حاکم خواهد بود که این شرایط به تدریج سبب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در کلان شهرها و مناطق صنعتی خواهد شد. روز چهارشنبه انتظار داریم سامانه بارشی دیگری از سمت غرب وارد کشور شود که به ویژه در بعد از ظهر این روز سبب بارش پراکنده باران و برف برای مناطق غرب کشور خواهد داشت.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از امروز بعد از ظهر (یکشنبه) تا روز سه شنبه بخش‌های مرکزی و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز و شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهند بود.


رفیعی همچنین درباره وضعیت جوی تهران گفت: تهران امروز آسمانی نیمه ابری و ابری با بارش پراکنده باران را دارد و از بعد از ظهر امروز وزش باد را در تهران خواهیم داشت. حداکثر دما امروز در تهران به ۶ درجه بالای صفر می‌رسد که نسبت به دیروز دو درجه کاهش پیدا می‌کند. حداقل دما امروز در تهران- مهر آباد به دو درجه بالای صفر رسید و پیش بینی می‌شود که فردا دوشنبه به یک درجه زیر صفر برسد.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه درباره سردترین و گرمترین مراکز استان‌ها گفت: سردترین مرکز استان امروز ارومیه با دمای حداقل ۶ درجه زیر صفر و بعد از ارومیه زنجان و شهرکرد با ۴ درجه زیر صفر و مراکزی مثل ایلام، اردبیل، اصفهان و تبریز دمای دو درجه زیر صفر را داشتند در حالی که گرمترین مراکز استان دیروز بندر عباس با دمای حداکثر ۲۷ درجه بالای صفر بود.

منبع: میزان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار