هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴

هشدار قرمز سیلاب و تگرگ برای استان تهران صادر شد

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار قرمز و نارنجی و احتمال وقوع سیل در استان بویژه ارتفاعات خبر داد و گفت: احتمال انسداد راه‌ها وجود دارد، مردم از رود‌ها فاصله بگیرند؛ احتمال تگرگ و در ارتفاعات بالادست بارش برف در استان پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 27
کد خبر: ۲۵۸۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، حامد یزدی مهر؛ مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بعدازظهر امروز جمعه از صدور هشدار توأمان نارنجی و قرمز هواشناسی در خصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: طبق اعلام سازمان هواشناسی فعالیت سامانه بارشی با هشدار نارنجی از اواخر وقت امروز جمعه ششم مهر ماه تا پایان صبح یکشنبه هشتم مهر ماه و هشدار قرمز از اوایل وقت فردا شنبه هفتم مهر ماه تا پایان همان روز ادامه خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با بیان اینکه برای هشدار نارنجی و قرمز هواشناسی مخاطراتی نظیر رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقتی، مناطق مستعد احتمال تگرگ، کاهش دما، در ارتفاعات بالادست بارش برف در استان تهران به ویژه مناطق شمالی، دامنه و ارتفاعات استان پیش‌بینی شده است، گفت: از همه شهروندان عزیز می‌خواهیم با توجه به احتمال طغیان و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها از اتراق و توقف کنار رود‌ها اکیداً خودداری کنند.

وی با اشاره به احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، شکل‌گیری روان آب و سیلاب، سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال رانش کوه، مه و کاهش شعاع دید به ویژه در ارتفاعات بارش برف و گاهی کولاک برف در قله‌ها توصیه کرد: از فعالیت‌های تفریحی از جمله طبیعت‌گردی و کوه‌نوردی و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع به طور جدی اجتناب شود.

یزدی مهر بر ضرورت آمادگی راهداری، وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های اجرایی خدمت‌رسان و امدادی تأکید کرد و در خصوص استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال ها، آب رود‌ها و دهانه پل‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی تسریع در جابجایی محصولات کشاورزی برداشت شده نیز هشدار داد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به ساکنان ارتفاعات شمال و شمال شرق استان تهران در فیروزکوه، دماوند، پردیس، شمیرانات و امام زاده داوود هشدار داد تمهیدات لازم را در خصوص فعالیت سامانه بارشی پیش‌بینی شده داشته باشند و با رعایت نکات ایمنی و خودداری از تردد غیرضروری در مناطق کوهستانی به کاهش خطرات احتمالی کمک کنند.

یزدی مهر تأکید کرد: با توجه به شدت سامانه پیش‌بینی شده احتمال انسداد راه‌ها در مناطق مورد هشدار به واسطه بروز سیلاب وجود دارد لذا توصیه أکید مدیریت بحران به همه مردم و شهروندان و افرادی که قصد تردد در این مناطق را دارند این است که در صورت عدم ضرورت در مسیر‌های کوهستانی و مورد هشدار حاضر نشوند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار