اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

امروز تهران بارانی است

امروز تهران بارانی است کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تهران امروز آسمانی نیمه ابری و ابری با بارش پراکنده باران را دارد و از بعد از ظهر امروز وزش باد را در تهران خواهیم داشت. حداکثر دما امروز در تهران به ۶ درجه بالای صفر می‌رسد که نسبت به دیروز دو درجه کاهش پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 05
کد خبر: ۳۲۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کبری رفیعی، کارشناس سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی کشور طی روزهای آینده گفت: امروز یکشنبه از میزان شدت بارش‌ها در مناطق غربی کاسته می‌شود وبارش‌ها امروز در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب خواهد بود که این بارش‌ها را به شکل پراکنده در سواحل دریای خزر نیز خواهیم داشت که طبعا بارش‌ها در مناطق سردسیر به شکل برف و در مناطق جنوبی کشور به صورت رگبار و رعد و برق خواهد بود و در مناطق مستعد نیز بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه بیان کرد: امروز در مناطق شرق و جنوب شرق و بخش‌هایی از جنوب کشور نیز وزش باد شدید را پیش بینی می‌کنیم. فردا دوشنبه بارش‌ها به شکل پراکنده در مناطق شمال شرق و جنوب شرق کشور ادامه پیدا خواهد کرد و از اواخر وقت فردا دوشنبه این سامانه کشور را ترک خواهد کرد.

 

رفیعی درباره وضعیت جوی کشور طی سه شنبه هفته جاری نیز گفت: روز سه شنبه جوی پایدار بر روی کشور حاکم خواهد بود که این شرایط به تدریج سبب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در کلان شهرها و مناطق صنعتی خواهد شد. روز چهارشنبه انتظار داریم سامانه بارشی دیگری از سمت غرب وارد کشور شود که به ویژه در بعد از ظهر این روز سبب بارش پراکنده باران و برف برای مناطق غرب کشور خواهد داشت.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از امروز بعد از ظهر (یکشنبه) تا روز سه شنبه بخش‌های مرکزی و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز و شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهند بود.


رفیعی همچنین درباره وضعیت جوی تهران گفت: تهران امروز آسمانی نیمه ابری و ابری با بارش پراکنده باران را دارد و از بعد از ظهر امروز وزش باد را در تهران خواهیم داشت. حداکثر دما امروز در تهران به ۶ درجه بالای صفر می‌رسد که نسبت به دیروز دو درجه کاهش پیدا می‌کند. حداقل دما امروز در تهران- مهر آباد به دو درجه بالای صفر رسید و پیش بینی می‌شود که فردا دوشنبه به یک درجه زیر صفر برسد.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه درباره سردترین و گرمترین مراکز استان‌ها گفت: سردترین مرکز استان امروز ارومیه با دمای حداقل ۶ درجه زیر صفر و بعد از ارومیه زنجان و شهرکرد با ۴ درجه زیر صفر و مراکزی مثل ایلام، اردبیل، اصفهان و تبریز دمای دو درجه زیر صفر را داشتند در حالی که گرمترین مراکز استان دیروز بندر عباس با دمای حداکثر ۲۷ درجه بالای صفر بود.

منبع: میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار