شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

آغاز مراسم تشییع پیکر سردار سپهبد شهید سلیمانی در کرمان/احتمال تغییر محل خاکسپاری

مراسم تشییع پیکر شهیدان حاج قاسم سلیمانی و حسین پورجعفری از ساعت ۷:۳۰ صبح از میدان آزادی شهر کرمان آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛در نخستین ساعات بامداد امروز پیکر مطهر شهیدان سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و سردار پورجعفری با استقبال نماینده، ولی فقیه و امام جمعه کرمان، استاندار و جمعی از مدیران وارد فرودگاه کرمان شد.

 

برخی اخبار حکایت از تغییر محل آرامگاه ابدی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را دارد که در مدیرکل بنیاد شهید استان کرمان ساعتی پیش اظهار کرد: به دلیل اینکه محلی که سردار سلیمانی وصیت کرده اند (در کنار مزار شهید یوسف الهی) به ساختمان مهدیه گلزار شهدای کرمان نزدیک است و با توجه به حجم زیاد تشییع کنندگان پیشنهاد داده ایم که محلی را نیز در وسط گلزار شهدای کرمان تهیه کنند که تا این لحظه هنوز محل دقیق خاکسپاری معلوم نیست و منتظر تصمیم نهایی هستیم.

 

طبق برنامه‌های اعلامی از سوی ستاد تشییع پیکر شهید قاسم سلیمانی در کرمان، مراسم تشییع قرار است صبح امروز با حضور معاون اول رییس جمهور، وزرای بهداشت و نفت، استانداران خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و با سخنرانی سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز و پس از آن تشییع پیکر مطهر شهیدان سلیمانی و پورجعفری از میدان آزادی به سمت گلزار شهدای شهر کرمان بر روی دستان عاشقان به نظام و ولایت آغاز شود.

 

با توجه به حضور پرشکوه، حماسی و میلیونی مردم مومن، انقلابی و ولایتمدار قم در مراسم تشییع پیکر مطهر سردار سلیمانی و همراهانش و طولانی شدن این آیین در قم، آئین وداع با پیکر مطهر سپهبد شهید قاسم سلیمانی که قرار بود شب گذشته در مصلای امام علی (ع) شهر کرمان برگزار شود لغو شد.

 

از ساعات اولیه صبحگاه امروز حضور مردم در میدان آزادی کرمان (آغاز مراسم تشییع) و مسیر‌های منتهی به گلزار شهدا جالب توجه است.

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دوشنبه بر پیکر سردار شهید سلیمانی و همرزمانش نماز خواندند و سپس پیکر شهدای مقاومت بر دستان مردم تهران از میدان انقلاب تا میدان آزادی تشییع شد.

 

پیکر سردار شهید سلیمانی پس از تشییع در قم به کرمان منتقل و در روز‌های گذشته نیز در مشهد و اهواز با حضور تاریخی و حماسی مردم بدرقه شد.

 

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیرو‌های مردمی عراق (حشد الشعبی) به همراه هشت نفر دیگر بامداد جمعه ۱۳ دی ماه در حمله هوایی نیرو‌های آمریکایی در مسیر فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر