ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ
وکیل مدافع دو تبعه فرانسوی بازداشت شده در ایران خبر داد

تبرئه «فریبا عادلخواه» از اتهام جاسوسی

وکیل مدافع فریبا عادلخواه و رولاند مارشال گفت: خانم عادلخواه از اتهامات جاسوسی و تشویش اذهان عمومی تبرئه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید دهقان در این باره اظهار کرد: خانم عادلخواه علاوه بر تبرئه از  اتهام جاسوسی،  از اتهام تشویش اذهان عمومی از طریق طرح مباحثی نظیر «مخالفت با قانون حجاب اجباری و مخالفت با قوانین تبعیض آمیز میان زن و مرد» هم تبرئه شد.

 

وی افزود: در جلسه رسیدگی به پرونده عادل خواه که بیش از سه ساعت طول کشید، شعبه اول بازپرسی دادسرای امنیت شهید مقدس اوین، پس از اخذ آخرین دفاع و همچنین دفاعیات کتبی و شفاهی، در نهایت در مورد اتهامات جاسوسی و تشویش اذهان عمومی برای فریبا عادل خواه، قرار منع تعقیب صادر کرد.

 

دهقان تصریح کرد: با توجه به تأیید دادستانی، کیفرخواست با دو اتهام دیگر با عناوین «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم» و «تبلیغ علیه نظام» به دادگاه انقلاب می‌رود که فکر میکنم شعبه مربوطه، هفته آینده مشخص می‌شود.

دهقان درباره پرونده رولاند گابریل مارشال نیز گفت: جلسه بازپرسی آقای رولاند گابریل مارشال هم حدود دو ساعت به طول انجامید و پس از تصمیم قضایی بازپرس و تأیید دادستانی، کیفرخواست برای او  به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی صادر شد و پرونده به دادگاه انقلاب می‌رود.

بر اساس این گزارش، پیش از این سعید دهقان گفته بود که بازپرس پرونده با آزادی موکلینم به قید وثیقه موافقت کرده است ولی معاون دادستان با این امر مخالفت کرده؛ لذا برای رفع اختلاف، پرونده به دادگاه انقلاب ارسال شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار