گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود

تظاهرات ضد ترامپ در ساختمان سنای آمریکا

حدود یکصد نفر از مخالفان ترامپ در ساختمان سنای آمریکا جمع شده و خواستار برکناری وی به‌خاطر پرونده اوکراین‌گیت و سیاست‌های تنش زای او علیه ایران شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، حدود صد تن از مخالفان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه با تجمع در ساختمان سنای آمریکا خواستار برکناری وی شدند.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی «فاکس نیوز»، این معترضان شعارهایی نظیر «ترامپ را برکنار کنید» را بر روی لباس‌های خود نوشته و در سالن ورودی ساختمان سنا تجمع یافتند.

 

پلیس با حضور در این تجمع از معترضان درخواست کرد از ساختمان خارج شوند زیرا انجام چنین اعتراضاتی در داخل ساختمان سنا ممنوع است. همچنین پلیس تهدید کرد در صورت عدم خروج معترضان از این ساختمان، توسط نیروهای پلیس دستگیر خواهند شد.

 

معترضان در این تجمع خواستار برکناری ترامپ به‌خاطر موارد درج شده در پرونده‌اش شدند که از سوی مجلس نمایندگان مورد تحقیق و تأیید قرار گرفته‌اند. همچنین این افراد خواستار توقف یافتن سیاست‌های تنش‌زای دولت آمریکا در قبال ایران شدند.

 

بر اساس قوانین آمریکا، پس از انجام استیضاح، سنا باید جلسه‌ای شبیه به یک محاکمه برای ترامپ برگزار کند که در آن سناتورها نقش هیات منصفه را خواهند داشت.

 

ترامپ در واکنش نسبت به جلسه محاکمه در مجلس سنا در حالی‌که سعی کرد حمایت از خودش را خواسته جمهوری‌خواهان نمایش دهد گفت: «این مسئله به مک‌کانل مربوط است و ما اکثریت را دراختیار داریم (در سنا) و اکنون آنان (دموکرات‌ها) انتظار کار فوق‌العاده‌ای از جانب او برای خودشان دارند».

 

رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر اعلام کرده بود علاقه دارد جمهوری‌خواهان دفاع تمام عیاری از عملکرد او در حضور شاهدان در سنا انجام دهند.

 

از سوی دیگر، بامداد جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

 

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

 

بامداد امروز (چهارشنبه) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از اجرای حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در غرب عراق خبر داد و اعلام کرد که این عملیات در انتقام از ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش انجام شد.

 

پایگاه هوایی عین الاسد یک فرودگاه نیروی نظامی در استان الانبار در غرب عراق است و در ۱۰۸ کیلومتری غرب «الرمادی» مرکز استان الانبار قرار دارد. در سال ۲۰۰۳، تفنگداران آمریکایی این پایگاه را اشغال کردند و تا سال ۲۰۱۱ در آن باقی ماندند. عین الاسد دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است. در پایان سال ٢٠١٤، به بهانه مبارزه با داعش، بار دیگر این پایگاه تحت اختیار نظامیان آمریکایی حاضر در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار گرفت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار