نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

جانشین پادشاه عمان کیست؟

روزنامه «الوطن» عمان از انتصاب «هیثم بن طارق آل سعید» به عنوان پادشاه جدید عمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ الوطن در صفحه توئیتر خود اعلام کرد: «هیثم بن طارق آل سعید امروز در برابر پارلمان عمان به عنوان پادشاه جدید عمان سوگند یاد می‌کند.»

 

شبکه الجزیره قطر و تعداد دیگری از رسانه‌های منطقه این خبر را تایید کردند اما هنوز خبرگزاری رسمی عمان و تلویزیون این کشور به طور رسمی آن را اعلام نکرده است.

 

«هیثم بن طارق» 66 ساله وزیر میراث و فرهنگ عمان و پسرعموی سلطان فقید این کشور است که از دو سال پیش از جمله گزینه‌های جانشینی پادشاهی عمان بود.

 

تلویزیون عمان سحرگاه امروز از در گذشت «قابوس بن سعید بن تیمور» پادشاه این کشور خبر داد.

 

دولت عمان به مناسبت در گذشت پادشاه این کشور سه روز عزای عمومی اعلام و روز شنبه را نیز در این کشور تعطیل کرد.

 

پادشاه عمان که در سن 79 سالگی در گذشت از سال 1970 میلادی و به مدت پنجاه سال در این کشور حکفرمایی کرد.

 

پیش از اعلام خبر فوت پادشاه عمان،‌ منابع خبری از استقرار گسترده ارتش و نیروی پلیس در خیابان‌های این کشور خبر داده بودند.

 

دیوان پادشاهی عمان خبر داد که مراسم خاکسپاری سلطان این کشور صبح روز شنبه انجام خواهد شد.

 

انتقال قدرت در عمان بر اساس ساختاری است که در سال 1996 تصویب شد که طی آن خاندان پادشاهی سه روز فرصت دارد جانشین سلطان قابوس را معین کند در غیر این صورت شورایی متشکل از رؤسای ارتش، دادگاه عالی و دو نماینده شورا نامه مهر و موم شده پادشاه را باز خواهند کرد که در آن به نام جانشین خود اشاره کرده است.

 

شورای عالی دفاع عمان هم به دنبال اعلام خبر درگذشت پادشاه این کشور، در جلسه‌ای از خاندان پادشاهی خواست تا با تشکیل جلسه‌ای جانشین پادشاه عمان را معین کنند.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار