نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات صداوسیما: پرونده مذاکرات همچنان باز است/ویتکاف این دوره از مذاکرات را جدی‌تر و جزئی‌تر توصیف کرد واشنگتن: هدف ترامپ حل مسئله ایران از طریق دیپلماسی است عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است / زمان در حال اتمام است مقام آمریکایی: نتیجه مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود بقایی: مذاکرات دشوار، اما مفید بود/ زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها اعلام خواهد شد کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان

جانشین پادشاه عمان کیست؟

روزنامه «الوطن» عمان از انتصاب «هیثم بن طارق آل سعید» به عنوان پادشاه جدید عمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ الوطن در صفحه توئیتر خود اعلام کرد: «هیثم بن طارق آل سعید امروز در برابر پارلمان عمان به عنوان پادشاه جدید عمان سوگند یاد می‌کند.»

 

شبکه الجزیره قطر و تعداد دیگری از رسانه‌های منطقه این خبر را تایید کردند اما هنوز خبرگزاری رسمی عمان و تلویزیون این کشور به طور رسمی آن را اعلام نکرده است.

 

«هیثم بن طارق» 66 ساله وزیر میراث و فرهنگ عمان و پسرعموی سلطان فقید این کشور است که از دو سال پیش از جمله گزینه‌های جانشینی پادشاهی عمان بود.

 

تلویزیون عمان سحرگاه امروز از در گذشت «قابوس بن سعید بن تیمور» پادشاه این کشور خبر داد.

 

دولت عمان به مناسبت در گذشت پادشاه این کشور سه روز عزای عمومی اعلام و روز شنبه را نیز در این کشور تعطیل کرد.

 

پادشاه عمان که در سن 79 سالگی در گذشت از سال 1970 میلادی و به مدت پنجاه سال در این کشور حکفرمایی کرد.

 

پیش از اعلام خبر فوت پادشاه عمان،‌ منابع خبری از استقرار گسترده ارتش و نیروی پلیس در خیابان‌های این کشور خبر داده بودند.

 

دیوان پادشاهی عمان خبر داد که مراسم خاکسپاری سلطان این کشور صبح روز شنبه انجام خواهد شد.

 

انتقال قدرت در عمان بر اساس ساختاری است که در سال 1996 تصویب شد که طی آن خاندان پادشاهی سه روز فرصت دارد جانشین سلطان قابوس را معین کند در غیر این صورت شورایی متشکل از رؤسای ارتش، دادگاه عالی و دو نماینده شورا نامه مهر و موم شده پادشاه را باز خواهند کرد که در آن به نام جانشین خود اشاره کرده است.

 

شورای عالی دفاع عمان هم به دنبال اعلام خبر درگذشت پادشاه این کشور، در جلسه‌ای از خاندان پادشاهی خواست تا با تشکیل جلسه‌ای جانشین پادشاه عمان را معین کنند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار