سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اعلام سه روز تعطیلی و عزای عمومی در لبنان

اعلام سه روز تعطیلی و عزای عمومی در لبنان شورای عالی دفاع لبنان در پایان جلسه خود پس از انفجار مهیب بیروت سه روز عزای عمومی و تعطیلی در لبنان اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۵۹۴
به گزارش راهبرد معاصر، شورای عالی دفاع لبنان بامداد چهارشنبه و در پی انفجار مهیب بیروت تشکیل جلسه داد.
 
 
در جلسه‌ای که برگزار شد تصمیمات گرفته شد که سه روز تعطیلی و عزای عمومی در این کشور اعلام شود و نیروهای نظامی مسئولیت امنیت بیروت را برعهده خواهند گرفت.
 
 
همچنین مقرر شد که کمیته تحقیق درباره فاجعه بندر بیروت تشکیل شود و گزارش خود را طی 5 روز آماده کند و حالت فوق‌العاده تا دو هفته در بیروت ادامه یابد.
 
 
این کمیته تاکید کرد که با تمامی کشورها و سفارت‌هایشان برای دریافت کمک‌ها ارتباط برقرار شده و صندوقی در همین خصوص تشکیل شود.
 
 
در این جلسه تاکید شد که مسئول انفجارهای عصر روز سه‌شنبه بیروت به شدت مجازات خواهد شد.
 
 
در انفجار مهیب عصر روز سه‌شنبه در بیروت تا کنون مرگ بیش از 73 نفر تایید شده و نزدیک به 3700 نفر نیز مجروح شدند.
 
 
 انفجار بندر بیروت ناشی از منفجر شدن همزمان مقایر زیادی از مواد آتش‌زا بوده و به گفته شاهدان عینی، ابتداء انفجار کوچک و سپس انفجار شدید رخ داده است.
 
 
خبرگزاری فرانسه گزارش داد که شدت انفجار در بندر بیروت به‌قدری مهیب بوده است که ساکنان جزیره قبرس آن را شنیده‌اند.
 
 
دیده‌بان زمین لرزه اردن اعلام کرد که نیروی انفجار بیروت معادل نیروی زلزله‌ای با قدرت 4.5 ریشتر بوده است./ فارس
ارسال نظر
captcha