اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

رییس‌جمهور اوکراین: ایران رسماً عذرخواهی کند و غرامت بدهد

رییس‌جمهور اوکراین: ایران رسماً عذرخواهی کند و غرامت بدهد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دقایقی پیش پس از اینکه ایران اعلام کرد هواپیمای اوکراینی به اشتباه هدف قرار گرفته بود، خواستار پاسخگویی و عذرخواهی رسمی ایران در رابطه با این مسئله شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهور اوکراین در پی انتشار بیانیه ایران در رابطه با علل سقوط هواپیمای اوکراینی با ابراز تاسف نسبت به این موضوع گفت: امروز، صبح خوبی نبود، اما حقیقت را به ارمغان آورد.

 

 ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دقایقی پیش پس از اینکه ایران اعلام کرد هواپیمای اوکراینی به اشتباه هدف قرار گرفته بود، خواستار پاسخگویی و عذرخواهی رسمی ایران در رابطه با این مسئله شد.

 

وی گفت: امروز، صبح خوبی نبود، اما حقیقت را به ارمغان آورد. اوکراین خواهان پاسخگویی ایران، بازگشت اجساد جان باختگان، پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان و عذرخواهی رسمی ایران است.

 

زلنسکی همچنین تاکید کرد که تحقیقات در این زمینه می‌بایست بدون تعلل ادامه یابد و بدون مداخله کامل شود.

 

ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز (شنبه) اعلام کرد: بر اثر بروز خطای انسانی و به صورت غیر عمد، هواپیمای مسافربری اوکراینی مورد اصابت قرار گرفته که متاسفانه موجب به شهادت رسیدن جمعی از هموطنان عزیز و جان باختن تعدادی از اتباع خارجی شد.

 

محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان با اشاره به نتایج علل سقوط هواپیمای بویینگ گفت: خطای انسانی در زمان بحران ناشی از ماجراجویی ایالات متحده منجر به فاجعه شد.

 

وی تصریح کرد: روزی غم‌انگیز. نتایج اولیه تحقیقات داخلی توسط نیرو‌های مسلح: اشتباه انسانی در زمان بحران ناشی از ماجراجویی ایالات متحده به فاجعه منجر شد. عرض تأسف عمیق، پوزش و تسلیت ما به مردم ما، خانواده‌های قربانیان و همه ملت‌های آسیب دیده.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
امبر خان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۱
0
0
این اقدام توطئه آمریکاست که برای تلافی موشک باران پایگاه عین الاسد انجام شده است. این اقدام تکرار تاکتیک رژیم اشغالگر فلسطین است که دو سال قبل در سوزیه موجب ساقط شدن هواپیمای روسیه شد. اینطور که صهیونیستها با گرفت آمار هواپیمای روسیه که آنمده بود کارشناسان روسیه را از سوریه به روسیه ببرد، در اقدامی تاکتیکی تظاهر حمله به استان لاذقیه کردند و با پرواز حساب شده توانستند یگان موشکی سوریه رابه حالت آماده باش 100درصد بکشانند و در کمترین ثانیه ها هواپیمای روسیه از باند لاذقیه پرواز کرد و یگان موشکی سوریه آن را به جای هواپیمای دشمن هدف قرار داد و ساقط کردند. روسها بعد از بررسی 48 ساعته متوجه این رکب اسرائیلی ها شدند.
پرطرفدارترین اخبار