استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت

رییس‌جمهور اوکراین: ایران رسماً عذرخواهی کند و غرامت بدهد

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دقایقی پیش پس از اینکه ایران اعلام کرد هواپیمای اوکراینی به اشتباه هدف قرار گرفته بود، خواستار پاسخگویی و عذرخواهی رسمی ایران در رابطه با این مسئله شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهور اوکراین در پی انتشار بیانیه ایران در رابطه با علل سقوط هواپیمای اوکراینی با ابراز تاسف نسبت به این موضوع گفت: امروز، صبح خوبی نبود، اما حقیقت را به ارمغان آورد.

 

 ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دقایقی پیش پس از اینکه ایران اعلام کرد هواپیمای اوکراینی به اشتباه هدف قرار گرفته بود، خواستار پاسخگویی و عذرخواهی رسمی ایران در رابطه با این مسئله شد.

 

وی گفت: امروز، صبح خوبی نبود، اما حقیقت را به ارمغان آورد. اوکراین خواهان پاسخگویی ایران، بازگشت اجساد جان باختگان، پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان و عذرخواهی رسمی ایران است.

 

زلنسکی همچنین تاکید کرد که تحقیقات در این زمینه می‌بایست بدون تعلل ادامه یابد و بدون مداخله کامل شود.

 

ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز (شنبه) اعلام کرد: بر اثر بروز خطای انسانی و به صورت غیر عمد، هواپیمای مسافربری اوکراینی مورد اصابت قرار گرفته که متاسفانه موجب به شهادت رسیدن جمعی از هموطنان عزیز و جان باختن تعدادی از اتباع خارجی شد.

 

محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان با اشاره به نتایج علل سقوط هواپیمای بویینگ گفت: خطای انسانی در زمان بحران ناشی از ماجراجویی ایالات متحده منجر به فاجعه شد.

 

وی تصریح کرد: روزی غم‌انگیز. نتایج اولیه تحقیقات داخلی توسط نیرو‌های مسلح: اشتباه انسانی در زمان بحران ناشی از ماجراجویی ایالات متحده به فاجعه منجر شد. عرض تأسف عمیق، پوزش و تسلیت ما به مردم ما، خانواده‌های قربانیان و همه ملت‌های آسیب دیده.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امبر خان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۱
0
0
این اقدام توطئه آمریکاست که برای تلافی موشک باران پایگاه عین الاسد انجام شده است. این اقدام تکرار تاکتیک رژیم اشغالگر فلسطین است که دو سال قبل در سوزیه موجب ساقط شدن هواپیمای روسیه شد. اینطور که صهیونیستها با گرفت آمار هواپیمای روسیه که آنمده بود کارشناسان روسیه را از سوریه به روسیه ببرد، در اقدامی تاکتیکی تظاهر حمله به استان لاذقیه کردند و با پرواز حساب شده توانستند یگان موشکی سوریه رابه حالت آماده باش 100درصد بکشانند و در کمترین ثانیه ها هواپیمای روسیه از باند لاذقیه پرواز کرد و یگان موشکی سوریه آن را به جای هواپیمای دشمن هدف قرار داد و ساقط کردند. روسها بعد از بررسی 48 ساعته متوجه این رکب اسرائیلی ها شدند.
آخرین اخبار