محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

اخذ D.N.A از خانواده ۱۴۲ قربانی سانحه هوایی

سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: با مراجعه خانواده ۱۴۲ نفر از قربانیان سانحه سقوط هواپیما، نمونه D.N.A از این خانواده‌ها اخذ شده و کار شناسایی پیکر‌های این عزیزان در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  از ۱۴۷ هموطن درگذشته در این سانحه هوایی، تاکنون خانواده ۱۴۲ نفر به ادارات کل پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که بیش از ۹۰ درصد این مراجعات به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی استان تهران بوده است.

 

بر اساس این گزارش از خانواده سه تبعه افغان نیز که در هواپیما کشته شده‌اند نمونه ژنتیک اخذ شده است. همچنین با همکاری تیم اعزامی از اوکراین، پروفایل خانواده‌های قربانیان تبعه این کشور نیز برای شناسایی و تعیین هویت اجساد در اختیار سازمان پزشکی قانونی ایران قرار گرفته است.

 

شایان ذکر است کار شناسایی و تشخیص هویت اجساد به صورت شبانه روزی در حال انجام است و این سازمان در تلاش است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با دقت و صحت کامل نسبت به تعیین هویت قربانیان و تحویل پیکرهای این عزیزان به خانواده‌ها اقدام نماید.

 

منبع: مهر

ارسال نظر