سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

همه باید کشتار و جنایت آمریکا در منطقه را محکوم کنیم

همه باید کشتار و جنایت آمریکا در منطقه را محکوم کنیم رییس جمهور گفت: آمریکایی‌ها مسئول حوادث اخیری که در منطقه اتفاق افتاده هستند و همه باید با لحنی صریح جنایت آمریکا را در منطقه محکوم کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی شامگاه یکشنبه در تماس تلفنی «استفان لُوون» نخست وزیر سوئد با وی، ضمن تسلیت جان باختن تعدادی از اتباع سوئد در سانحه سقوط هواپیمای خطوط هوایی اوکراین، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران تحقیقات کامل را تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه داده و تمامی آنچه بدست خواهد آمد را به روشنی در اختیار افکار عمومی جهان قرار خواهد داد.

 

شامگاه یکشنبه در تماس تلفنی «استفان لوون» نخست وزیر سوئد با وی، ضمن تسلیت جان باختن تعدادی از اتباع سوئد در سانحه سقوط هواپیمای خطوط هوایی اوکراین، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران تحقیقات کامل را تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه داده و تمامی آنچه بدست خواهد آمد را به روشنی در اختیار افکار عمومی جهان قرار خواهد داد.

 

رئیس جمهور بیان صادقانه علت وقوع سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی توسط نیروهای مسلح ایران بلافاصله پس از بررسی‌های اولیه را ارزشمند و حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: باید تلاش کنیم که چنین حوادث تکان دهنده‌ای در هیچ جای جهان تکرار نشود.

 

روحانی با تاکید بر اینکه حضور نظامی آمریکا در منطقه و ترور سردار سلیمانی توسط آنها فضای منطقه را متشنج کرده و عصبانیت ملت‌ها را بدنبال داشته است، افزود: همه باید دست به دست هم داده و امنیت را به منطقه بازگردانیم و اجازه دهیم آرامش بر این منطقه حاکم شود.

 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مسائل منطقه تنها توسط کشورهای منطقه و از طریق سیاسی و با گفتگو حل و فصل می‌شود، خاطرنشان کرد: باید به حاکمیت کشورها احترام گذاشته شود.

 

روحانی حمله ایران به پایگاه عین الاسد را کاملاً قانونی و در راستای ماده ۵۱ منشور ملل متحد و برای دفاع مشروع ایران از خود دانست و افزود: آمریکایی‌ها مسئول حوادث اخیری که در منطقه اتفاق افتاده هستند و همه باید با لحنی صریح جنایت آمریکا را در منطقه محکوم کنیم.

 

«استفان لُوون» نخست وزیر سوئد نیز در این گفتگوی تلفنی با ابراز تسلیت صمیمانه به خاطر جان باختن تعدادی از مردم ایران در سانحه سقوط هواپیما و تقدیر از ایران به خاطر قبول مسئولیت این حادثه،خواستار انجام تحقیقات شفاف در راستای دستیابی به علل این سانحه شد و آمادگی مشارکت سوئد در این تحقیقات را اعلام کرد.

 

نخست و زیر سوئد با بیان اینکه امروز تنش‌ها به گونه‌ای بی سابقه در منطقه تشدید شده است، گفت: باید همگان با خویشتن داری و احترام به حق حاکمیت و تمامیت ارضی دیگر کشورها شرایط را برای برقراری ثبات و امنیت فراهم کنند.

 

وی افزود: سوئد به همراه سایر کشورهای اتحادیه اروپا مخالف افزایش تنش‌ها در منطقه بوده و از توسعه روابط و همکاری‌ها با ایران در راستای گسترش ثبات و امنیت منطقه استقبال می‌کند.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار