قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

همکاری فنی ایران و اوکراین تا پایان تحقیقات سانحه ادامه می یابد

رئیس جمهور گفت: همکاری متخصصان فنی ایران و اوکراین تا پایان تحقیقات سانحه سقوط هواپیما با جدیت ادامه خواهد یافت و نسبت به خاطیان این حادثه گذشت نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی روز شنبه در دومین تماس تلفنی رئیس جمهور اوکراین با وی طی دو روز گذشته، با اشاره به انتشار بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح ایران و اعلام رسمی نتیجه تحقیقات سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی، افزود: در این بیانیه اعلام شد که خطای انسانی موجب این سانحه بوده و افرادی که در این حادثه دخالت داشته‌اند به مقامات قضائی تحویل داده خواهند شد.

 

روحانی با بیان اینکه همکاری‌ها برای تکمیل تحقیقات با مشارکت متخصصان اعزامی از اوکراین ادامه خواهد یافت، خاطرنشان کرد: همزمان به زودی اقدامات قوه قضائیه ایران برای رسیدگی به این موضوع آغاز خواهد شد.

 

رئیس جمهور افزود: همانطوری که بدلیل از دست رفتن تعدادی از ایرانیان در این سانحه بسیار متاسف و اندوهگین هستیم، به همان شدت بخاطر اینکه از سایر ملیت‌ها نیز در این حادثه جان باخته اند اندوهگین هستیم.

 

روحانی با تاکید بر اینکه ما در ایران و شما در اوکراین باید به گونه‌ای تلاش کنیم که این فاجعه و غم را برای دو ملت قابل تحمل کنیم و غم و اندوه خانواده‌ها را کاهش دهیم، گفت: در آینده نزدیک یک نماینده ویژه را به کشور شما اعزام می‌کنم تا از نزدیک تأسف و تأثر ملت و دولت ایران را رسماً به شما اعلام کند.

 

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما به تمامی تعهدات حقوقی‌امان در این مسئله پایبند هستیم، گفت: به وزیر خارجه دستور می‌دهم با وزیر خارجه شما در تماس باشد و همکاری‌ها در این زمینه ادامه یابد.

 

«ولودیمیر زلینسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز در این گفت و گوی تلفنی با تسلیت دوباره این حادثه به دولت و ملت ایران، گفت: بیانیه امروز شما برای ما بسیار حائز اهمیت بود و رفتار قانونمند و همکاری‌های مؤثر ایران در این شرایط خاصی که برای کشورتان ایجاد شده برای ما قابل تقدیر است.

 

زلینسکی افزود: امیدوارم همکاری‌های بین ایران و کارشناسان اعزامی اوکراین تداوم یابد تا بتوانیم این تحقیقات را طبق پروتکل‌های حقوقی و قانونی به پایان برسانیم و هر چه سریع‌تر پیکر جان باختگان به خانواده‌های آنان تحویل گردد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر