تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

مشاور امنیت ملی ترامپ شرایط خروج آمریکا از عراق را اعلام کرد

مشاور امنیت ملی ترامپ شرایط خروج آمریکا از عراق را اعلام کرد مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی مدعی شد که نیروهای آمریکا طبق شرایط موردنظر این کشور از خاک عراق خارج می شوند و این خروج را زمانی انجام می دهند که وضعیت «امن» باشد!
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه در گفتگو با «کریس والاس» در شبکه خبری فاکس نیوز گفت: «رئیس جمهور گفت که ما می خواهیم از خاورمیانه خارج شویم. اما آنچه که برای انجام این کار نیاز داریم، آن است که این خروج طبق شرایط ما انجام شود و ما نیاز داریم که به شیوه ای این خروج را انجام دهیم که داعش به طور کامل محو شده باشد».

 

وی در ادامه مدعی شد که «نیروهای آمریکا هم اکنون برای پاکسازی منطقه از لوث بقایای داعش بسیار سخت تلاش می کند!»

 

اوبراین در ادامه افزود: «من فکر می کنم که ما راه حلی ارائه خواهیم کرد و تصور می کنم که شما درگیری و مشارکت بسیار بیشتری از ناتو را در عراق شاهد خواهید بود».

 

مشاور امنیت ملی آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکا به حاکمیت عراق احترام می گذارد یا خیر، مدعی شد که آمریکا مشتاقانه خواهان «خروج از عراقی است که ایمن و امن و مستقل است و این چیزی است که مردم عراق نیز خواهان آنند».

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار