پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

هشدار درباره کلاهبرداری افراد سودجو با ترفند کمک مالی به سیل‌زدگان

هشدار درباره کلاهبرداری افراد سودجو با ترفند کمک مالی به سیل‌زدگان معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره سوءاستفاده کلاهبرداران اینترنتی در پوشش کمک‌های مالی به سیل زدگان استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ " رامین پاشایی " معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا اظهار داشت: افراد سودجو در پوشش کمک‌های مالی به سیل زدگان استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با ایجاد صفحه‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوین فریبنده و وابسته به موسسه‌های خیریه و قراردادن شماره حساب و نشانی جعلی سعی در جلب اعتماد و کلاهبرداری از مردم را دارند.

 

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ادامه داد: هموطنان برای هرگونه واریز کمک‌های مالی خود به سیل زدگان استان‌های سیستان وبلوچستان و هرمزگان، فقط از طریق ارگان‌های ذی صلاح اقدام و از پرداخت‌های اینترنتی در این گونه صفحه‌ها خودداری کنند.


وی افزود: کاربران به ویژه در فضای اینستاگرام چنانچه قصد کمک انسان دوستانه را دارند به صفحه‌های معتبر مراجعه کنند تا گرفتار این کلاهبرداران نشوند.


این مقام مسئول تصریح کرد: متاسفانه این افراد با جلب اعتماد مردم در فضای مجازی و دریافت مبالغی به عنوان کمک به سیل زدگان ضمن دسترسی غیر مجاز به حساب کاربران، نسبت به برداشت آن اقدام می‌کنند.


سرهنگ پاشایی اظهار داشت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک می‌توانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به WWW.Cyberpolice.ir بخش خدمات الکترونیکی، پیوند ثبت گزارش‌های مردمی، با ما در میان بگذارند.

منبع: صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار