چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

دستگیری فروشنده واکسن کرونا در فضای مجازی +جزئیات

معاون اجتماعی فتا ناجا از دستگیری عامل فروش تقلبی واکسن کرونا در فضای مجازی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 04
کد خبر: ۳۷۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی فتا ناجا،‌ با اعلام خبر فوق اظهار داشت: با توجه به شیوع کرونا ویروس و انتشار اخبار و واگذاری تصاویر متعدد در فضای مجازی کارگروه ویژه پلیس فتا برای رصد فضای مجازی در استان‌ها و شهرستان‌های کشور تشکیل شده است.

 

معاون اجتماعی فتا ناجا تصریح کرد: با رصد و تلاش شبانه‌روزی همکارانم در پلیس فتا در کل کشور مشخص شد که حجم وسیعی از اخبار و مستندات شایعه است و عده‌ای در پی سودجویی و کسب منفعت اقدام به انتشار چنین مطالبی در فضای مجازی می‌کنند.

 

وی به رصد مأموران پلیس فتا در آذربایجان شرقی اشاره و بیان داشت: مأموران پلیس فتا در هنگام رصد فضای مجازی و نشانگاه‌ها با تبلیغاتی مواجه شدند که فردی مدعی بود که واکسن کرونا را داشته و به فروش می‌رساند.

 

سرهنگ پاشایی با بیان این مطلب که فرد متهم قیمت فروش واکسن کرونا را از 800 هزار تومان به بالا تعیین کرده بود، اعلام کرد: با بررسی‌های فنی فرد مجرم شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی دستگیر شد.

 

وی در پاسخ در این خصوص که آیا این واکسن به کسی هم فروخته شده یا نه؛ خاطرنشان کرد: تحقیقات در دست انجام است و در اخبار بعدی اعلام خواهد شد.

 

معاون اجتماعی فتا ناجا با توجه به وجود افراد سودجو و کلاهبردار در فضای مجازی از هموطنان درخواست کرد: ملزومات پزشکی و اقلام بهداشتی را با تجویز پزشک و از مراکز بهداشتی مجاز تهیه کنند.

 

منبع: مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار