عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

نمایندگان مجلس: در مورد ماندن و همکاری با آژانس انرژی اتمی تصمیم می‌گیریم

نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای اعلام کردند: نه در مورد برجام بی جان نافرجام بلکه در مورد ماندن و همکاری با آژانس تصمیم می‌گیریم تا به غربی‌ها تفهیم کنیم نظام مقتدر جمهوری اسلامی در گرفتن تصمیمات قاطع و انقلابی درنگ نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 19
کد خبر: ۳۳۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۹ دی) مجلس شورای اسلامی بیانیه‌ای را امضا کردند که بر اساس آن خواستار کاهش روابط با تروئیکای اروپا شدند.

 

متن این بیانیه که توسط محمدعلی وکیلی عضو هیات رئیسه قرائت شد به شرح ذیل است:

اتفاقات هفته‌های اخیر روشنگر زوایای تاریکی از خصومت‌های آشکار و پنهان دشمنان ملت آزاده و سربلند ایران اسلامی بود. اعمال تروریستی‌ترین روشی که دولت جبار در به شهادت رساندن سردار همیشه سرافراز جبهه جهانی مقاومت سپهبد قاسم سلیمانی به کار گرفت، منجر به حضور با شکوه مردم در تشییع آن بزرگ مرد جبهه مقاومت شد که بروز دشمنی‌ها و خصومت‌ها را به دنبال داشت و باعث عیان شدن نیت‌های پنهان دشمنان خارجی و دستپاچگی آن‌ها شد.

 

طرح ماشه توسط کشور‌های اروپایی طرف مذاکره که نشان از تحقیر آن‌ها توسط دولت تروریستی آمریکا بود و مشخص کرد مشکل آن‌ها طرف ایرانی نیست بلکه تبعیت تحقیرآمیز آن‌ها از آمریکا است در اتفاقات اخیر حرکت سخیف و خلاف قانون و عرف دیپلماتیک سفیر دولت انگلستان با حضور در بین تعدادی قلیل فریب خورده جلوی دانشگاه قابل توجه است، آن هم سفیر کشوری که ملت قهرمان ایران خاطره‌ای خوش در یکی دو قرن اخیر از آن‌ها در ذهن ندارد بلکه آن چه از گذشتگان این آب و خاک اعم از خانواده‌های بیش از ۱۰ میلیون کشتار قطحی مصنوعی تا نقش برجسته دولت مکار انگلستان در به قدرت رسیدن رژیم منحوس پهلوی و بسیاری از اقدامات مذبوحانه این دولت تا اقدامات اخیر می‌طلبد وزارت امور خارجه به استناد قانون و اختیاراتی که مجلس در ارتباط با کاهش سطح روابط به این وزارتخانه داده است اقدام قاطع و عاجل انجام دهد.

 

اگرچه از دست نوشته‌ها و لحن وزیر امور خارجه مستفاد می‌شود این وزارتخانه با رویکرد جدیدی به این مهم ورود پیدا کرده، اما نوشتن و تغییر لحن کفایت نمی‌کند و اقدامات قاطع و شجاعانه مبتنی بر خواست ملت را می‌طلبد.

 

ما نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نه در مورد برجام بی جان نافرجام بلکه در مورد ماندن و همکاری با آژانس تصمیم خواهیم گرفت تا به غربی‌ها و مشخصا کشور‌های طرف مذاکره در بحث هسته‌ای تفهیم کنیم نظام مقتدر جمهوری اسلامی در گرفتن تصمیمات قاطع و انقلابی درنگ نخواهد کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر