بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

ممنوعیت ادامه تحصیل سربازان برداشته شد

فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی نیروهای مسلح از امضای تفاهمنامه نیروهای مسلح و وزارت علوم خبر داد و گفت: امکان ادامه تحصیل سربازان در طول خدمت فراهم شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 21
کد خبر: ۳۴۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار سیدمهدی فرحی  با اشاره به امضای تفاهم‌نامه سه جانبه بین قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح کشور با دانشگاه علمی کاربردی و دانشگاه فنی حرفه‌ای اظهار داشت: وزیر علوم و سردار باقری هم این تفاهمنامه را تنفیض کردند.

 

وی با بیان اینکه برای عملیاتی شدن این تفاهمنامه جلسات زیادی برگزار شد گفت: بهمن‌ماه امسال خبر خوشی برای سربازان داریم و از این تفاهمنامه بهمن ماه امسال رونمایی می‌شود.

 

فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح کشور با اشاره به اینکه ممنوعیت ادامه تحصیل برای سربازان در دوران مقدس سربازی برداشته شده گفت: سربازان ما می‌توانند در دوران دو ساله سربازی در دانشگاه علمی کاربردی و یا فنی حرفه‌ای به صورت پودمان مهارت کسب کنند.

 

وی با اشاره به جزئیات این تفاهمنامه گفت: در حال حاضر امکان مهارت‌آموزی در ۱۱ رشته قطعی شده و با پای کار آمدن دانشگاه فنی و حرفه‌ای این رشته‌ها افزایش پیدا می‌کند.

 

فرحی با بیان اینکه این طرح به صورت پایلوت در ۸ استان اجرا می‌شود و در آینده همه استان‌ها را دربر می‌گیرد گفت: سربازان می‌توانند در اوقات فراغت ادامه تحصیل داده و مهارت پودمانی را کسب کنند.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار