تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

جلوگیری ازتردد خودروهادر آزاد راه پل‌زال

جلوگیری ازتردد خودروهادر آزاد راه پل‌زال رئیس پلیس راه لرستان با اشاره به جلوگیری از تردد خودروها در آزاد راه «پل‌زال» به دلیل بارش سنگین برف، گفت: در حال حاضر کار برف‌روبی در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ مصطفی دالوند با اشاره به بارش سنگین برف در محورهای لرستان، اظهار داشت: به خاطر اینکه شاهد بارش برف شدید هستیم، از تردد خودروها در آزاد راه پل زال جلوگیری کرده ایم.

 

وی، تاکید کرد: به خاطر اینکه کار برف روبی تکمیل و شرایط جوی مساعد شود ما از تردد خودروها جلوگیری کرده ایم و این آزاد راه مسدود نشده است.

 

رئیس پلیس راه لرستان، گفت: برخی از خودروها زنجیر چرخ ندارند، تریلی‌ها «قیچی» می‌کنند و جاده مسدود می‌شود و در این راستا خودمان جلوی تردد را گرفتیم تا شرایط مساعد شود و اجازه تردد بدهیم.

 

سرهنگ دالوند همچنین به جاده خرم آباد- بروجرد اشاره کرد و گفت: جاده باز است و تردد فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

 

وی، گفت: محور بسته در استان نداریم و فقط در محورها برف شدید داریم و باید رانندگان برای خودروی خود از زنجیر چرخ استفاده کنند.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار