ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

آمریکا صدور روادید برای تجار و بازرگانان ایرانی را محدود می‌کند

دولت آمریکا اعلام کرده که صدور روادید را برای سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی محدود می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت ترامپ اعلام کرده که صدور روادید را برای سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی محدود خواهد کرد.

 

در بیانیه‌ای که از سوی وزارت امنیت داخلی آمریکا منتشر شده، گفته شده است که ایرانی‌ها و اعضای خانواده‌های آنان امکان درخواست روادید نوع E۱  و E۲ را بعد از این نخواهند داشت.

 

این نوع روادید به تجار و سرمایه‌گذاران کلان خارجی امکان می‌دهد که برای کار و زندگی در آمریکا اقدام کنند، اما براساس آئین نامه جدید خدمات مهاجرتی وزارت داخله آمریکا، این روادیدها بعد از این برای شهروندان ایرانی صادر نخواهد شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار