گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اخراج دانشجوی ایرانی توسط مرزبانی آمریکا

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند دولت آمریکا بر خلاف رأی دادگاه این کشور یک دانشجوی ایرانی که قصد تحصیل در دانشگاه «نورت‌ایسترن» داشته را اخراج کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۵۳

سازمان مرزبانی آمریکا بر خلاف حکم دادگاه این کشور یک دانشجوی ایرانی را که برای تحصیل به شهر «بوستون» سفر کرده بود اخراج کرد.


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند دولت آمریکا بر خلاف رأی دادگاه این کشور یک دانشجوی ایرانی که قصد تحصیل در دانشگاه «نورت‌ایسترن» داشته را اخراج کرده است.

 

طبق گزارش سی‌ان‌ان، «محمد شهاب دهقانی حسینی» که ۲۴ سال سن دارد روز یکشنبه با روادید تحصیلی‌اش وارد فرودگاه بین‌المللی شهر «بوستون» شد، اما از ورود او به خاک ایالات متحده جلوگیری شد.

 

هنگام بازداشت این دانشجو، قاضی دادگاه منطقه‌ای ایالت ماساچوست با صدور حکمی برای او اقامت اضطراری صادر کرد، اما به گفته وکیلش، دوشنبه شب او به ایران بازگردانده شد.

 

سازمان گمرگ و مرزبانی آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شده این سازمان هنگام سوار شدن دهقانی به هواپیما برای بازگشت به ایران از رأی هیچ دادگاهی مبنی بر ممنوعیت اخراج او خبر نداشته است.

 

یک قاضی دوشنبه دستور داد اخراج این دانشجو برای ۴۸ ساعت یا تا زمان رأی بعدی دادگاه معلق شود.

 

دانشگاه نورت‌ایسترن گفته هیچ توضیح قانع‌کننده‌ای از اداره گمرگ و مرزبانی آمریکا در خصوص اخراج این دانشجو دریافت نکرده است.

 

دهقانی که دو سال از تحصیل را در آمریکا طی کرده، برای ملاقات خانواده خود به ایران بازگشته بود، اما ممنوعیت مسافرتی که ترامپ بر هفت کشور اسلامی وضع کرده، باعث شده بازگشت وی به آمریکا غیرقانونی تلقی و بازداشت شود.

منبع: فارس

ارسال نظر