موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

آماده‌باش راهداران در ۱۴ استان برفی کشور

آماده‌باش راهداران در ۱۴ استان برفی کشور سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کرد: با ورود سامانه بارشی به کشور، راهداران برای انجام عملیات راهداری زمستانی در ۱۴ استان کشور آماده باش و مشغول نمک‌پاشی و برف‌روبی هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد رودباری مدیرکل مدیریت بحران و تجهیز ماشین آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: با اعلام سازمان هواشناسی سامانه بارشی که وارد کشور شده است، از هم‌اکنون و با شدت بیشتر از امشب در بسیاری از استان‌های کشور موجب بارش برف خواهد شد.

 

وی گفت: با توجه به اطلاعیه هواشناسی مبنی بر ورود جبهه بارشی همراه با کولاک، برف و برودت هوا به کشور تلاش شده از دو روز گذشته اطلاعیه به استان‌های درگیر ارسال و تاکید شود راهدارخانه‌ها از نظر شن، نمک، تجهیزات راهداری، گازوئیل و… حتماً تجهیز شوند.

 

رودباری با اشاره به این که در ۹۴۰ پایگاه راهداری زمستانی ادوات و راهداران در آماده‌باش کامل هستند، ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود با ورود این سامانه بارشی از سمت شمال غرب، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین و چند استان دیگر درگیر بارش برف شود.

 

مدیرکل ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: پیش‌بینی ما این است که ۱۴ استان درگیر بارش برف شوند، همچنین کولاک در برخی از محورها پیش‌بینی شده است، ضمن این که در دو استان بوشهر و خوزستان هم بارش باران داریم.

 

رودباری افزود: راهدارخانه‌ها در این ۱۴ استان تجهیز کامل شده‌اند، ضمن این که راهدارها هم مشغول نمک‌پاشی و برف‌روبی در محورهای این استان‌ها هستند، کما این که عملیات برف‌روبی همچنان ادامه دارد و تا پایان بارش برف ادامه می‌یابد.

 

وی اضافه کرد: ۱۰ هزار دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری در این ۹۴۰ راهدارخانه و جاده‌های کشور مستقر شده‌اند و ۱۲ هزار و ۳۰۰ نیروی راهدار آماده‌باش هستند.

 

مدیرکل ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: همچنین مرکز مدیریت راه‌ها در ستاد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و همه مراکز مدیریت راه‌های استان‌های درگیر برف و باران در آماده‌باش هستند و رصد جاده‌ها و نظارت بر عملیات راهداری از طریق ۸۰۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری انجام می‌شود.

 

رودباری ادامه داد: هموطنان می‌توانند از طریق تلفن گویای ۱۴۱ گزارش‌های خود را درباره جاده‌ها ارسال کنند تا در صورت لزوم ادوات لازم اعزام شود، همچنین همکاران ما در مراکز مدیریت راه‌ها مستقر هستند و مردم می‌توانند آخرین وضعیت جاده‌ها را از طریق تلفن گویا و سایت ۱۴۱ دریافت کنند.

 

مدیرکل مدیریت بحران و تجهیز ماشین آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: مردم از تردد غیرضروری در جاده‌های کشور بپرهیزند و در صورت امکان حداقل تا دو روز آینده در جاده‌ها خصوصاً جاده‌های کوهستانی تردد نداشته باشند و در صورت ضرورت، حتماً تجهیزات زمستانی کامل و زنجیر چرخ در خودرو داشته باشند و از سلامت خودروی خود و سیستم گرمایشی آن مطمئن باشند، ضمن آن که دقت کنند مخزن سوخت خودروی آنها در سفرها تکمیل باشد.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار