پایان پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی فر / اولیای دم از قصاص گذشت کردند هشدار هواشناسی؛ ماندگاری شدت هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده رئیس پلیس راه مازندران: محور چالوس در روز‌های چهارشنبه و جمعه مسدود است قاتل الهه حسین‌نژاد به اعدام محکوم شد «دیوانه کویر» به هلاکت رسید/ کشف تیربار، آرپی‌جی از باند قاچاق مواد مخدر شناسایی ۱۱ باند فروش موادمخدر در فضای مجازی/ اینستاگرام در صدر فروش رگبار باران در ۶ استان/ احتمال بروز گردوخاک در تهران برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا/ انتخاب ۳۰ هزار نفر طی ارزیابی و گزینش حکم قصاص قاتل کودک ۴ ساله دامغانی اجرا شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک کارتونیست فیزیکدانانMIT به مناظره ۹۸ ساله اینشتین و بور پایان دادند نامگذاری ۹ معبر شهر تهران به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه + اسامی این استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند توضیحات وکیل خانواده الهه حسین نژاد از آنچه در دادگاه گذشت هواشناسی ایران۱۴۰۴/۵/۷؛ هشدار ناپایداری جوی در ۱۱ استان/ماندگاری هوای گرم تا ۱۱ مرداد

سازمان هواشناسی هشدار داد

سازمان هواشناسی با اعلام تداوم بارش‌ها طی امروز تا دوشنبه هفته آینده، نسبت به بارش برف و وزش باد و وقوع کولاک برف و بهمن در برخی استان‌ها هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 24
کد خبر: ۳۴۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز با ادامه فعالیت سامانه بارشی در مناطقی از شرق و جنوب شرق کشور بارش باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی‌شده است.

 

سامانه بارشی اواخر وقت امروز به‌تدریج از مرز‌های شرقی کشور خارج‌شده و به‌تدریج با ورود سامانه بارشی دیگری در مناطقی از شمال غرب و ارتفاعات شمالی البرز بارش برف و در سواحل دریای خزر بارش باران آغاز خواهد شد.

 

فردا در مناطقی از جنوب و جنوب غرب بارش باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد، در ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش برف و باران و در مناطقی از شرق و شمال شرق و سواحل دریای خزر بارش باران روی می‌دهد.

 

روز یکشنبه ادامه فعالیت این سامانه بارشی در جنوب، جنوب شرق و شرق کشور پیش‌بینی‌شده است. روز دوشنبه هفته آینده در سواحل شمالی و شمال شرق بارش پراکنده روی می‌دهد و در سایر مناطق کشور تا روز سه‌شنبه جو نسبتا پایداری حاکم خواهد بود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی بارش برف و وزش باد باعث کولاک برف در محور‌های کوهستانی شمال غرب و امتداد رشته کوه البرز و احتمال رخداد بهمن در ارتفاعات البرز مرکزی خواهد که می‌تواند موجب اختلال در تردد جاده‌ای این مناطق شود.

 

به گزارش تسنیم، امروز تهران آسمان آفتابی باد شمال‌شرقی ۹ تا ۱۹ کیلومتر بر ساعت، فردا آفتابی تا قسمتی ابری و باد جنوبی ۹ تا ۱۵ کیلومتری، یکشنبه آفتابی و کمینه دمای منفی یک درجه و روز دوشنبه آفتابی و کمینه دمای منفی یک درجه پیش بینی شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار