شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

میانمار باید برای حفاظت از مسلمانان روهینگیا اقدام کند

دیوان بین المللی دادگستری به میانمار دستور داد هرچه سریع‌تر برای جلوگیری از آزار و اذیت و نسل کشیِ مسلمانان روهینگیا در این کشور اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عالی‌ترین دادگاه سازمان ملل، تصمیم گرفته است اجازه بررسی پرونده‌ای را بدهد که در آن میانمار به ارتکاب نسل کشی علیه مسلمانان روهینگیا متهم شده است. دیوان بین المللی دادگستری در لاهه اعلام کرد صلاحیت بررسی دادخواست مطرح شده توسط گامبیا را در این زمینه دارد. دادگاه لاهه مجوز لازم برای صورت گرفتن اقدامات اولیه درخواستی از سوی گامبیا را صادر کرد و به میانمار دستور داد برای حفاظت از جمعیت روهینگیای خود در برابر نسل کشی، اقدام کند.

 

عبدالقوی احمد، رئیس دیوان بین المللی دادگستری اعلام کرد: میانمار باید بر اساس وظایف خود و در ارتباط با جمعیت روهینگیا در خاکش، همه تدابیر لازم را برای جلوگیری از ارتکاب هر گونه اقدامی که در حوزه ماده ۲ کنوانسیون مربوط به نسل کشی قرار می‌گیرد، بالاخص کشتار مسلمان روهینگیا، ایجاد آسیب‌های بدنی یا ذهنی شدید به اعضای این گروه، تحمیل عمدی شرایطی به این گروه که هدف آن نابودی فیزیکی کامل یا بخشی از آن باشد و نهایتاً اقداماتی که به منظور جلوگیری از زاد و ولد صورت می‌گیرد، خودداری کند.

 

وی افزود: میانمار همچنین باید در خصوص مسلمانان روهینگیا در خاکش، اطمینان حاصل کند که ارتش این کشور و همچنین هر گروه مسلح نامنظم که توسط ارتش هدایت یا حمایت می‌شود و هر گونه شخص یا نهادی که تحت کنترل، رهبری یا اعمال نفوذ ارتش میانمار قرار دارد، مرتکب نسل کشی، توطئه برای ارتکاب نسل کشی یا تحریک مستقیم و عمومی برای ارتکاب نسل کشی نشود. دادگاه همچنین معتقد است میانمار باید برای جلوگیری از نابودی و تضمین حفظ هر گونه شواهد مربوط به ادعا‌های مرتبط با ماده ۲ کنوانسیون نسل کشی، گام‌های موثری بردارد.

 

منبع: صدا و سیما

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار