پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

جلسه محرمانه مقامات آمریکایی در مورد ایران با سنا

مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا هفته آینده در نشستی محرمانه با اعضای کمیته روابط خارجی مجلس سنا سیاست‌های دولت این کشور در قبال ایران را توضیح خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 25
کد خبر: ۳۴۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های وزارت خارجه آمریکا قرار است در جلسه‌ای محرمانه با اعضای مجلس سنا توضیحاتی درباره سیاست دولت این کشور در قبال ایران ارائه کنند.

 

 مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا هفته آینده در نشستی محرمانه با اعضای کمیته روابط خارجی مجلس سنا سیاست‌های دولت این کشور در قبال ایران را توضیح خواهند داد.

 

به نوشته خبرگزاری رویترز، «برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بلندپایه‌ترین مقام وزارت خارجه آمریکا است که جلسه‌ای که سه‌شنبه هفته آینده برگزار می‌شود حضور خواهد داشت.

 

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا که قرار است چهارشنبه راهی اوکراین شود در این جلسه نخواهد بود.

 

اعضای ارشد مجلس سنا گفته بودند قصد دارند در هفته جاری بر سر قطعنامه‌ای که به دنبال کاستن از اختیارات جنگی دونالد ترامپ علیه ایران است رأی‌گیری برگزار کنند. با این حال، هنوز مشخص نیست این رأی‌گیری چه زمانی برگزار خواهد شد.

 

مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریت کرسی‌های آن در اختیار نمایندگان دموکرات است چند هفته پیش این قطعنامه را به تصویب رساند.

 

تصویب این قطعنامه پس از تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا در نتیجه شهادت سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله پهپادی آمریکا صورت گرفت.

 

دولت ترامپ مدعی شده دلیل تصمیم به ترور سردار سلیمانی «تهدید قریب‌الوقوعی» بوده که او قصد داشته برای منافع آمریکا در منطقه ایجاد کند.

 

مقام‌های دولت ترامپ از جمله پامپئو در نشستی توضیحی که ماه گذشته میلادی برگزار شد نتوانستند اعضای کنگره را در خصوص وجود تهدیدی قریب‌الوقوع از جانب سردار سلیمانی قانع کنند.

 

«مایک لی»، نماینده مجلس سنای آمریکا بعد از این نشست توضیحی گفت این بدترین جلسه‌ای بود که ظرف ۹ سال گذشته در این مجلس سنا شاهد آن بوده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار