کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

پامپئو مجددا خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد

پامپئو مجددا خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد وزیر خارجه آمریکا ضمن طرح ادعاهای ضدایرانی از جامعه جهانی خواست تحریم‌های تسلیحاتی ایران در سازمان ملل را تمدید کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 14
کد خبر: ۳۵۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا امروز (جمعه) بار دیگر خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در سازمان ملل متحد شد.

 

پامپئو در صفحه شخصی توئیتر خود، با به اشتراک گذاشتن تصویری ادعایی، ایران را به ارسال سلاح به یمن متهم کرد.

 

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: «این نمونه دیگری از تداوم سرپیچی بزرگترین حامی دولتی تروریسم، یعنی جمهوری اسلامی ایران، از شورای امنیت سازمان ملل است».

 

وزیر خارجه آمریکا، که کشورش بزرگترین تامین‌کننده تسلیحات رژیم سعودی در جنگ تحمیلی 5 ساله علیه مردم یمن است، نوشت: «جهان باید خشونت ایران را رد کرده و همین الان برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در سازمان ملل اقدام کند».

 

شامگاه پنجشنبه هیئت آمریکا در سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای پنجشنبه خواستار جلوگیری از اتمام تحریم‌های تسلیحاتی این سازمان علیه ایران شده بود.

 

پامپئو چندی پیش نیز در اظهاراتی که حاکی از نگرانی از انقضای تحریم تسلیحاتی ایران در سال آینده (مهر ماه ۹۹) بود، از شورای امنیت خواست این تحریم‌ها را تمدید کند.

 

طبق یکی از بندهای قطعنامه ۲۲۳۱ که از سال ۲۰۱۶ میلادی اجرایی شد، ایران تا پنج سال از خرید تسلیحات تهاجمی منع شده است. این بند از قطعنامه در اکتبر سال ۲۰۲۰ (مهر ماه ۱۳۹۹) منقضی می‌شود و پس از آن ایران این امکان را خواهد داشت که از کشورهای خارجی جنگ‌افزار بخرد.

 

قطعنامه ۲۲۳۱ در سال ۲۰۱۵ در تأیید توافق هسته‌ای برجام به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار