محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

آشتی هواداران پرسپولیس و تراکتور

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: احساس من این است که فردا یک آشتی خوب بین هواداران ۲ تیم اتفاق می‌افتد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 25
کد خبر: ۳۴۳۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل حلالی در خصوص بازی فردا (یکشنبه) تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتور در هفته هفدهم لیگ برتر و اولین حضور یحیی گل‌محمدی روی نیمکت پرسپولیس، اظهار داشت: ای‌کاش این بازی یک زمان دیگر برگزار می‌شد. پرسپولیس در این مدت با تغییراتی روی نیمکت خود مواجه شده و معمولا در چنین شرایطی تیم‌ها برای اینکه به هماهنگی برسند نیاز به زمان دارند.


وی افزود: هر ۲ تیم هجومی هستند و اگر این بازی ۲ هفته دیرتر بود و بازیکنان آماده‌تر می‌شدند، بهتر بود. درست است که گل‌محمدی با ساختار پرسپولیس و همه موارد و مشکلات این تیم آشنا است، اما تغییرات در کادرفنی هر تیمی و اینکه سرمربی جدید بتواند تفکرات خودش را در زمین پیاده کند، همیشه زمان‌بر است. با این حال، دوست دارم این زمان خیلی طولانی نشود.

 

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: بازی پرسپولیس و تراکتور همیشه خوب بوده و کری شدیدی هم بین هواداران ۲ تیم وجود داشته است. به نظرم باید اتفاقات گذشته را فراموش کرد. فوتبال ورزشی است که می‌تواند به همدلی بیشتر و محکم‌تر شدن رفاقت‌ها کمک کند. احساس من این است که فردا یک آشتی خوب بین هواداران ۲ تیم اتفاق می‌افتد. این آشتی‌ها در نهایت به سود فوتبال و تیم‌ها است و امیدوارم دیگر اتفاقات تلخ گذشته رخ ندهد.

منبع:میزان 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
0
0
اول باید هواداران پرسپولیس به خاطر توهین هایی که به مردم آذربایجان کردند عذرخواهی کنند بعد به فکر آشتی باشند.