نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟

شرایط طرح خانه‌دار شدن کم درآمدها به زودی اعلام می‌شود

شرایط طرح خانه‌دار شدن کم درآمدها به زودی اعلام می‌شود معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از آغاز اعلام جزئیات طرح مسکن‌دار کردن دهک‌های اول تا سوم جامعه خبر داد و گفت: خانه‌دار شدن افراد ضعیف جامعه مثل طرح ملی مسکن به صورت ثبت‌نام نخواهد بود و دستگاه‌های ذیربط اسامی را تعیین و به ما اعلام می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود محمودزاده در پاسخ به این سؤال که طرح خانه‌دار شدن دهک‌های کم درآمد جامعه همانند طرح ملی مسکن ثبت‌نامی خواهد بود؟ گفت: طرح خانه‌دار شدن دهک‌های کم درآمد جامعه مثل طرح ملی مسکن به شیوه ثبت‌نام نخواهد بود و این افراد توسط دستگاه‌های مسؤول مثل کمیته امداد و سازمان بهزیستی مشخص و به وزارت راه و شهرسازی معرفی خواهند شد.

 

وی ادامه داد: در حال تنظیم شرایط طرح مسکن‌دار کردن افراد کم درآمد جامعه هستیم که به زودی شرایط آن اعلام خواهد شد. 

 

محمودزاده ادامه داد: این طرح با کمک دستگاه‌های حمایتی انجام خواهد شد و این دستگاه‌ها پس از مشخص کردن افراد واجد شرایط و سپس معرفی آنها به وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد تا ساخت مسکن برای آنها انجام شود.

 

به گفته وی، قطعاً این افراد، افرادی هستند که توانایی بازپرداخت اقساط و آورده را ندارند در این طرح سعی خواهد شد 200 هزار مسکن برای دهک اول تا سوم ساخته شود.

 

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سئوال که آیا اخیرا اظهارنظری از سوی او در خصوص اینکه امکان ثبت نام دهک های بالای جامعه در طرح ملی مسکن فراهم شده است گفت:به هیچ وجه اینطور نیست چرا که مگر ما می توانیم در خصوص اینکه پردرآمدها ثبت نام کنند یا خیر برای آنها تعیین تکلیف کنیم.به هر حال متقاضیانی که شرایط را داشته باشند می توانند در طرح ملی مسکن ثبت نام کنند.

 

پس از تشکیل کارگروه ساخت مسکن محرومان با محوریت بنیاد مسکن، نهادهای دولتی مثل بنیاد مستضعفان، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان بهزیستی، سازمان بسیج مستضعفان و خیرین مسکن‌ساز تلاش خواهند کرد تا سالانه 200 هزار مسکن با اعطای تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض احداث شود.

 

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی چندی پیش در مراسم افتتاح متروی هشتگرد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس که پرسیده بود آیا احتمال دارد مدت بازپرداخت اقساط مسکن ملی از 12 سال به 15 سال یا 20 سال افزایش یابد گفته بود که کارگروهی با حضور بنیاد مستضعفان، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان بهزیستی، سازمان بسیج مستضعفان و خیرین مسکن‌ساز با محوریت بنیاد مسکن تشکیل شده است که براساس آن برای سه دهک اول جامعه با اعطای وام ارزان قیمت و بلاعوض، مسکن احداث شود.

 

وی افزود: مقرر شد با یک همگرایی و همزبانی و هماهنگی نقشه‌ای برای شناسایی محرومان تهیه و برای مسکن سه دهک اول یکپارچه تصمیم بگیریم. ما زمین و وام بلاعوض پیش‌بینی کرده‌ایم که به آنها بدهیم و خانه‌های آنها با مشخصاتی که در طراحی‌های بنیاد مسکن است انجام می‌شود. 

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
حمید
Slovenia
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
0
0
سلام.بااین شرایطی که گذاشتین فقط کسانی که خانه دارن دوباره خانه دار میشوند.هیچ برنامه ای برای افراد مستاجری که واقعا احتیاج به خانه دارند نیست.تعداد زیادی از افرادی که ثبت نام کردن به شخصه اطلاع دارم که خانه دارند.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار