سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

آتش سوزی در ساختمان ۱۴ طبقه در منطقه سعادت آباد

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: در ساعت ۱۹:۴۹ شامگاه امشب وقوع یک فقره آتش سوزی در محله سعادت آباد به سامانه آتش نشانی شهر تهران اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 30
کد خبر: ۳۴۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، ساعتی قبل ساختمانی ۱۴ طبقه در منطقه سعادت آباد طعمه حریق شد، اما با حضور گسترده آتش نشانان حریق اطفال شده است.

 

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: در ساعت ۱۹:۴۹ شامگاه امشب وقوع یک فقره آتش سوزی در محله سعادت آباد به سامانه آتش نشانی شهر تهران اعلام شد.

 

وی افزود بلافاصله ماموران آتش نشانی از ۴ ایستگاه به محل حا ثه اعزام شدند که مشخص شد در یک ساختمان اداری که به دستگاه‌های اقتصادی و مالی مرتبط بوده است آتش سوزی رخ داده است.

 

ملکی گفت: این ساختمان کمی پایین‌تر از میدان قیصر امین پور واقع شده و یک ساختمان ۱۴ طبقه محسوب می‌شود که طبقه روی زمین و شش طبقه منفی در زیر زمین دارد.

 

وی ادامه داد: آتش سوزی در طبقه منفی شش رخ داده بود و و دود غلیظی کل طبقات منفی را فرا گرفته بود و حرارت بسیار شدیدی در محل وقوع حادثه حس می‌شد.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران تصریح کرد: بلافاصله آتش نشانان کار اطفای آتش را آغاز کردند و به دنبال افراد محبوس شده احتمالی می‌گشتند که مشخص شد افراد خاصی در ساختمان حضور نداشته اند.

 

ملکی گفت: آتش پس از تلاش آتش نشانان تحت کنترل درآمد و در حال حاضر مأموران مشغول لکه گیری و بررسی محل و اطفای آتش‌های نهان در طبقه منفی شش هستند.

 

وی افزود: در این حادثه یکی از آتش نشانان دچار دود گرفتگی شد که تحویل عوامل اورژانس شد تا به مراکز درمانی منتقل شود.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران خاطرنشان کرد بررسی‌ها حکایت از این دارد که این ساختمان تائیدیه سازمان آتش نشانی نداشته و حتی پایان کار هم اخذ نکرده است.

 

ملکی ادامه داد:، اما متاسفانه در چنین شرایطی به صورت محدود از این محل استفاده می‌شده است و فعالیت‌هایی در آن انجام می‌گرفته است که این‌ها همه می‌تواند برای اربابان رجوع خطر آفرین باشد.

 

وی گفت: بهتر است همه مالکان ساختمان‌ها نسبت به اخذ تاییدیه‌های ایمنی اقدام کرده و از ایجاد مشکل برای شهروندان خودداری کنند.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران افزود: هر جایی که حادثه آتش سوزی رخ می‌دهد به طور قطع یک سهل انگاری رخ داده است و این سهل انگاری‌ها می‌تواند مشکلاتی برای شهر و شهروندان ایجاد کند.

 

این در حالی است که گزارش‌های مردمی از محل وقوع حا به حکایت از آن دارد که این ساختمان ساختمان جدید سازمان بورس بوده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار