تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

آتش سوزی در ساختمان ۱۴ طبقه در منطقه سعادت آباد

آتش سوزی در ساختمان ۱۴ طبقه در منطقه سعادت آباد سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: در ساعت ۱۹:۴۹ شامگاه امشب وقوع یک فقره آتش سوزی در محله سعادت آباد به سامانه آتش نشانی شهر تهران اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 30
کد خبر: ۳۴۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، ساعتی قبل ساختمانی ۱۴ طبقه در منطقه سعادت آباد طعمه حریق شد، اما با حضور گسترده آتش نشانان حریق اطفال شده است.

 

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: در ساعت ۱۹:۴۹ شامگاه امشب وقوع یک فقره آتش سوزی در محله سعادت آباد به سامانه آتش نشانی شهر تهران اعلام شد.

 

وی افزود بلافاصله ماموران آتش نشانی از ۴ ایستگاه به محل حا ثه اعزام شدند که مشخص شد در یک ساختمان اداری که به دستگاه‌های اقتصادی و مالی مرتبط بوده است آتش سوزی رخ داده است.

 

ملکی گفت: این ساختمان کمی پایین‌تر از میدان قیصر امین پور واقع شده و یک ساختمان ۱۴ طبقه محسوب می‌شود که طبقه روی زمین و شش طبقه منفی در زیر زمین دارد.

 

وی ادامه داد: آتش سوزی در طبقه منفی شش رخ داده بود و و دود غلیظی کل طبقات منفی را فرا گرفته بود و حرارت بسیار شدیدی در محل وقوع حادثه حس می‌شد.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران تصریح کرد: بلافاصله آتش نشانان کار اطفای آتش را آغاز کردند و به دنبال افراد محبوس شده احتمالی می‌گشتند که مشخص شد افراد خاصی در ساختمان حضور نداشته اند.

 

ملکی گفت: آتش پس از تلاش آتش نشانان تحت کنترل درآمد و در حال حاضر مأموران مشغول لکه گیری و بررسی محل و اطفای آتش‌های نهان در طبقه منفی شش هستند.

 

وی افزود: در این حادثه یکی از آتش نشانان دچار دود گرفتگی شد که تحویل عوامل اورژانس شد تا به مراکز درمانی منتقل شود.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران خاطرنشان کرد بررسی‌ها حکایت از این دارد که این ساختمان تائیدیه سازمان آتش نشانی نداشته و حتی پایان کار هم اخذ نکرده است.

 

ملکی ادامه داد:، اما متاسفانه در چنین شرایطی به صورت محدود از این محل استفاده می‌شده است و فعالیت‌هایی در آن انجام می‌گرفته است که این‌ها همه می‌تواند برای اربابان رجوع خطر آفرین باشد.

 

وی گفت: بهتر است همه مالکان ساختمان‌ها نسبت به اخذ تاییدیه‌های ایمنی اقدام کرده و از ایجاد مشکل برای شهروندان خودداری کنند.

 

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران افزود: هر جایی که حادثه آتش سوزی رخ می‌دهد به طور قطع یک سهل انگاری رخ داده است و این سهل انگاری‌ها می‌تواند مشکلاتی برای شهر و شهروندان ایجاد کند.

 

این در حالی است که گزارش‌های مردمی از محل وقوع حا به حکایت از آن دارد که این ساختمان ساختمان جدید سازمان بورس بوده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار