آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

نمکی:‌ هواپیمای ویژه فردا به چین می‌رود

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر اینکه هنوز هیچ موردی از کروناویروس در ایران مشاهده نشده است، درباره اقدامات انجام شده برای بازگرداندن ۷۰ تن از دانشجویان ایرانی ساکن شهر ووهان چین به کشور گفت: به این منظور پروازی مخصوص در اولین ساعات بامداد سه‌شنبه (فردا) به این شهر اعزام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سعید نمکی در پاسخ به سوال آخرین تمهیدات این وزارتخانه برای مقابله با کروناویروس گفت: خواهشمندم پیام دلگرم کننده بنده را که مملو از صداقت و شفافیت است به مردم منتقل کنید. مردم باید بدانند وزیر بهداشت‌شان هرگز چیزی را از آنها پنهان نکرده و نخواهد کرد؛ حتی اگر اعلام موضوع به قیمت بدنامی و فشار بر روی خودش باشد.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هنوز هیچ موردی از کروناویروس جدید در کشور گزارش نشده است، خاطر نشان کرد: مردم باید در جریان باشند که کروناویروس جدید مطلقا سخت‌تر از بیماری آنفلوآنزای H۱N۱ که چند ماه گذشته کشور درگیر آن بود نیست. بیماری‌زایی کروناویروس جدید حدودا ۳۰ درصد است و ما می‌توانیم مانند H۱N۱ از پس آن برآییم.

 

وی در ادامه در خصوص توقف پروازها از چین به ایران و بالعکس، گفت: این تقاضای من مورد حمایت معاون اول رییس جمهور و وزیر راه قرار گرفت و قرار بر این شد تا امکان بازگشت برای اتباع چینی که اکنون در ایران هستند و ایرانیان ساکن در چین نیز فراهم باشد؛ چراکه ما نمی‌توانیم امکان بازگشت را از آنها بگیریم. تا کنون اگر همچنان پروازی در حال انجام است تنها برای جابجایی شهروندان ایرانی و چینی بوده است.

 

وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به روابط استراتژیک میان ایران وچین اظهار کرد: امیدوارم در اسرع وقت شرایط به حالت عادی بازگردد؛ چراکه روابط ایران و چین رابطه‌ای استراتژیک است که نمی‌خواهیم لطمه‌ای به آن وارد شود. اما معنای این سخن این نیست که لحظه‌ای از سلامت مردم غافل می‌شویم. سلامت مردم از هر گونه مصلحت‌اندیشی برای ما اولویت بیشتری دارد.

 

نمکی در خاتمه در خصوص برنامه‌ها برای بازگشت ۷۰ دانشجوی ایرانی ساکن در شهر ووهان چین گفت: پروازی مخصوص در اولین ساعات بامداد روز سه‌شنبه (فردا) به این شهر اعزام می‌شود که متشکل از پنج نفر از پرسنل زبده ما شامل متخصص عفونی و متخصص اورژانس است. همچنین برای کلیه خدمه پروازی این هواپیما نیز تمهیدات لازم از نظر حفاظت از ویروس فراهم شده است. این ۷۰ دانشجو پس از بازگشت دو هفته در قرنطینه خواهند بود و سپس می‌توانند به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار