چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای
منابع آگاه:

اوپک عرضه نفت را 500 هزار بشکه‌دیگر کاهش می دهد

اوپک عرضه نفت را 500 هزار بشکه‌دیگر کاهش می دهد منابع آگاه اعلام کردند: اوپک پلاس قصد دارد به دلیل تأثیر ویروس کرونا بر بازار جهانی عرضه نفت را 500 هزار بشکه دیگر کاهش دهد که در این صورت مجموع کاهش عرضه نفت به 2 میلیون و 200 هزار بشکه در روز خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو منبع آگاه و یک منبع صنعتی اعلام کرد: اوپک و هم‌پیمانانش به دنبال کاهش تولید 500 هزار بشکه در روز به دلیل تأثیر ویروس کرونا بر تقاضای جهانی نفت هستند.


یکی از منبع آگاه اعلام کرد: سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک و هم‌پیمانانش از جمله روسیه که به اوپک پلاس معروفند قرار است در 14 و 15 فوریه نشستی را داشته باشند. پیش‌تر این نشست برای ماه مارس طراحی شده بود.


براساس گزارش رویترز، قیمت نفت برنت در سال جاری با 10 دلار کاهش به 56 دلار در هر بشکه رسیده و این پایین‌تر از سطحی است که بسیاری از کشورهای عضو اوپک برای ایجاد تعادل در بودجه خودشان نیاز دارند.


تحلیلگران معتقدند: شیوع ویروس کرونا در چین می‌تواند تقاضای نفت را 250 هزار بشکه در روز در سه ماهه نخست امسال پایین بیاورد.


منابع اوپک پلاس اعلام کردند: کمیته مشترک فنی اوپک پلاس نشستی را برای چهارم و پنجم فوریه در وین اتریش برنامه‌ریزی کرده است تا تأثیر ویروس کرونا بر تقاضای جهانی نفت را بررسی کنند.


این منابع آگاه اعلام کردند: نشست فنی اوپک پلاس احتمالاً حاوی پیشنهاداتی برای حمایت از بازار خواهد بود.


اوپک پلاس عرضه نفت را برای تقویت قیمت کاهش داده و این توافق در ماه دسامبر برای کاهش 1.7 میلیون بشکه در روز محقق شد که قرار است تا پایان ماه مارس ادامه یابد. نشست بعدی هم برای 5 تا 6 مارس برنامه‌ریزی شده است.


رویترز نوشته است؛ اقتصاد عربستان که به شدت به درآمدهای نفتی وابسته است و این کشور نیاز دارد تا برای تعادل در بودجه کشورش قیمت نفت را بشکه‌ای 80دلار بفروشد.


منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار