پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

موسوی: کانال مالی سوئیس ادعای پوچ آمریکایی ها را ثابت کرد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: با وجود ادعاهای واهی آمریکا که مواد دارویی و غذایی تحریم نیستند،راه هرگونه نقل و انتقال بانکی را بستند و با راه اندازی کانال سوئیس پوچی ادعای خود را ثابت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (چهارشنبه) در صفحه توئیترش نوشت: «علیرغم ادعاهای واهی آمریکا که مواد دارویی و غذایی تحریم نیستند؛عملا راه هرگونه نقل و انتقال بانکی را در این زمینه بستند.با راه اندازی کانال به اصطلاح بشردوستانه برای تامین اقلام دارویی رسما تایید کردند این ادعا پوچ و خلاف رای دیوان بین المللی دادگستری بوده و دارو و غذا هم تحریم است، در حالی که نباید باشد.»

 

سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه نیز در نشست هفتگی با خبرنگاران در واکنش به کانال مالی که سوئیس راه اندازی کرده، گفته بود: چیزی به عنوان کانال بشردوستانه یا مشابه آن را به رسمیت نمی شناسیم. فارغ از اینکه همه تحریم ها را غیرقانونی می دانیم، درباره تحریم‌های دارویی و مواد غذایی و کانالی که در این موارد تسهیل کننده آن است، اینکه بخواهند تبلیغ و سر وصدا کنند و به شدت در فضای مجازی به آن پرداخته شده، به نظر ما خیلی ارزش پرداختن هم ندارد. 

 

موسوی یادآور شده بود: ما از همه روزنه هایی که باعث کاهش فشار بر ملت ایران بشود استفاده کرده و آن را مفید می دانیم. هم آمریکایی‌ها می‌دانند تعهداتی دارند، هم رای دیوان بین المللی دادگستری داریم که دارو و غذا جزو اقلام تحریمی نیست و موظفند تسهیلات لازم را برای این نوع کالاها فراهم کنند.

 

سخنگوی وزارت خارجه گفته بود: اعطای مجوزهای قطره چکانی مشروط و مقید کردن آنها به برخی چیزها، نمی تواند آمریکا را از تعهداتی که نسبت به ملت ایران دارد و جنایات جنگی که با تحریم دارو مرتکب شده، مبرا کند.

 

وی گفته بود: این داروها با پول این ملت وارد شده و چیز جدیدی نیست و از یک سال و نیم پیش باید این کار صورت می گرفت و با کارشکنی آمریکا الان صورت گرفته و شرکت سوئیسی هم پولش را می گیرد.

 

موسوی از رسانه ها خواست بیش از حدی که شایسته این کانال است، به آن نپردازند و افزود: توقعات ما بیش از اینهاست و تعهدات آنها صدها برابر این کانال است و هیچگونه منتی بر سر دولت و ملت ایران در این زمینه وجود ندارد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده