به گزارش راهبرد معاصر ؛ سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ از همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال آینده خبر داد.
محمدمهدی مفتح در نشست خبری که در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، درباره مصوبات این کمیسیون، گفت: مقرر شد همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال ۹۸ برای کسانی که کمتر از ۲.۵ میلیون تومان دریافتی دارند در اولویت اجرا قرار گیرند.
وی تاکیدکرد: براساس مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق، پرداخت حقوق و مزایا به استثنای حقوق و مزایای بازنشستگان قوای سه گانه و افرادی که پاداش پایان خدمت خود را دریافت کرده اند در سال ۹۸ ممنوع است و در صورت اقدام به عنوان تصرف در اموال دولتی تلقی می شود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ تصریح کرد: همچنین مقرر شد ادامه فعالیت بازنشستگانی که بر اساس قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشسته شدهاند، در نهادهای عمومی غیردولتی، موسسات اقتصادی نیروهای مسلح و هر دستگاه اجرایی دیگر ممنوع است و در هیئت مدیره این شرکت ها هم نمی توانند کار کنند.
خفه شو مردک
۷۵ ساله مریض،عمل قلب کرده،بازنشسته تامین اجتماعی حقوق ۱ میلیون و دویست،هم یارانه و هم افزایش حقوق تامین اجتماعی به ما تعلق نگرفته در صورتی که هیچ نوع ملکی هم نداریم جز اپارتمانی که در ان زندگی میکنیم میتونید استعلام کنید.برخلاف اس ام اس اقای رئیس جمهور که یارانه به شما تعلق میگیرد هیچ اقدامی در این مورد نشده.