محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

سورپرایز خفن کریستیانو رونالدو برای نامزد جذابش + جزئیات

جورجینا رودریگز نامزد اسپانیایی- آرژانتینی کریستیانو رونالدو، پنجشنبه شب، مجری گری فستیوال موسیقی سن رمو که مهمترین فستیوال موسیقی در ایتالیاست را برعهده داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این مراسم کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی یوونتوس هم در سالن حضور داشت و نامزدش را دراین مراسم همراهی می‌کرد. بعد از اتمام فستیوال سن رمو، کریس رونالدو و جورجینا همراه با هم به منزلشان در تورین بازگشتند؛ اما جورجینا خبر نداشت که سورپرایز بزرگی در انتظار اوست.


جورجینا حالا با انتشار ویدیوی کوتاهی در صفحه رسمی اش در اینستاگرام از این سورپرایز جذاب و هیجان انگیز خبر داده و نوشته: «وقتی با عشق به خانه ات حمله می‌کنند.

 

سورپرایز!» و در این ویدیوی کوتاه، جورجینا رودریگز را در کنار فرزندان خانواده اش و چند نفر از دوستان صمیمی اش می‌بینیم. گویا دوستان نزدیک جورجینا با بهره گیری از غیبت کریس و جورجینا، به منزل آن‌ها رفتند و با سورپرایز کردن نامزد جوان کریس، برای او جشن تولد کوچکی گرفتند؛ تولد جورجینا روز ۲۷ ژانویه، یعنی ۱۲ روز پیش بود و او به دلیل مشغله‌های کاری نتوانسته بود تا تولدش را جشن بگیرد و حالا دوستانش او را سورپرایز کردند.

منبع: فوتبالی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار