علت مخالفت آموزش‌وپرورش با استفساریه استخدام معلمان حق‌التدریس چیست؟-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

علت مخالفت آموزش‌وپرورش با استفساریه استخدام معلمان حق‌التدریس چیست؟

مهدی نوید ادهم با اشاره به مخالفت شورای عالی آموزش‌وپرورش با استفساریه مجلس قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اظهار کرد: معلمی و تدریس یک کار تخصصی است و معلمان باید شایستگی و توانمندی ویژه تدریس را داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۶۵
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: اگر برخی افراد زمان کوتاهی به‌عنوان معلمان با آموزش‌وپرورش همکاری داشتند دلیلی نمی‌شود حتماً آن‌ها را استخدام کنیم.



مهدی نوید ادهم با اشاره به مخالفت شورای عالی آموزش‌وپرورش با استفساریه مجلس قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اظهار کرد: معلمی و تدریس یک کار تخصصی است و معلمان باید شایستگی و توانمندی ویژه تدریس را داشته باشند.

 

وی افزود: اگر برخی افراد به هر دلیلی مدت زمان کوتاهی به عنوان معلم با آموز‌ش‌وپرورش همکاری داشتند دلیلی نمی‌شود حتماً آن‌ها را استخدام کنیم، در صورت استخدام این افراد باید ۳۰ سال با ما همکاری کنند بنابراین ضروری است است شرایط مورد نیاز را دارا باشند.

 

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: صلاحیت افرادی که می‌خواهند به عنوان معلمان به استخدام آموزش‌وپرورش دربیایند و ۳۰ سال فعالیت کنند باید احراز شود و بدین منظور، نیاز به برگزاری امتحان و سنجش افراد است.

 

 

نوید ادهم با اشاره به اینکه یکی دیگر از شروط لازم برای ورود به شغل معلمی داشتن شرط سنی لازم است، افزود: برخی افرادی که قرار است از طریق استفساریه مجلس به عنوان معلم استخدام شوند، سن بالایی دارند یعنی بالای ۴۰ یا ۴۵ سال هستند، این افراد چگونه می‌خواهند ۳۰ سال برای آموزش‌وپرورش کار کنند؟

 

وی بیان‌کرد: این در حالی است که دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان از سن ۲۲ سالگی به‌عنوان معلم وارد مدارس می‌شوند.

 

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه این شورا نظر تخصصی خود را درباره استفساریه مجلس برای تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد‌آموزی به شورای نگهبان منعکس خواهد کرد، تا با توجه به مفاد سند تحول بنیادین و سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب این استفساریه را بازنگری کنند، گفت: استفساریه مجلس با اسناد بالادستی مغایرت دارد و برای اصلاح این موضوع با نمایندگان مجلس هم وارد مذاکره می‌شویم؛ برای جذب معلمان پیشنهادات مشخصی داریم تا نیرو‌های توانمند استخدام شوند.

 

به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس در جلسه علنی ۲۹ دی ماه با طرح استفساریه ماده الحاقی به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی مصوب ۱۳ شهریور ۹۷ موافقت کردند.

 

در متن این استفساریه آمده است: آیا مشمولین تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعین تکلیف معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سواد‌آموزی در آموزش و پرورش که با آموزش و پرورش همکاری داشته و حقوق خود را از سرانه مدارس و مشارکت‌های مردمی، سازوکار مدیر مدرسه، انجمن اولیاء و مربیان، کارفرما، موسس یا شرکت‌های طرف قرارداد با آموزش و پرورش دریافت کرده‌اند، از جمله نیرو‌های خرید خدمات، آموزشی حق‌التدریسی غیر‌مستمر و پیش‌دبستانی که تا تاریخ ۲۶ مهر ۹۱ همچنین آموزشیاران و آموزش‌دهندگان مستمر نهضت سواد آموزی فوق‌الذکر در ماده الحاقی مصوب ۱۳ شهریور ۹۷ می‌شوند؟ پاسخ نیز بلی است.

 

در پاسخ به استفساریه آمده است: مشمولین تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی از جمله نیرو‌های خرید خدمات آموزشی حق‌التدریسی غیر‌مستمر و پیش‌دبستانی که تا تاریخ ۲۶ مهر ۹۱ همچنین آموزشیاران و آموزش‌دهندگان مستمر نهضت سوادآموزی در قانون فوق الذکر با آموزش و پرورش همکاری داشته و حقوق خود را از سرانه مدارس و مشارکت‌های مردمی ساز و کار مدیر مدرسه، و انجمن اولیا و مربیان، کارفرما، موسس، یا شرکت‌های طرف قرارداد با وزارت آموزش و پرورش دریافت کرده‌اند، شامل استخدام ماده الحاقی مصوبه ۱۳ شهریور ۹۷ می‌شوند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
.....
Turkey
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
0
0
آقای ادهم شما بیخود میکنی نظر میدی،در حالی که ۱۵ ساله حق ها دارند تدریس میکنند و از صدتا معلم رسمی بهتر درس میدن،اگه نمیخواستید بیخود کردید کد پرسنلی دادید،تا همه جونی و انرژی خودشون بزارند و در آخر چوپان بی مزد بشن،خدا میگذره ازتون
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
0
0
در جواب این آقا باید گفت هماهنطور که از قبل درس می داده اند و نیز در حال حاضر هم در س میدهند در آینده تا 30 سال موظفی هم درس خواهند داد
یک سوال آیا اگر همین افراد به صورت حق التدریس با ماهی 1200 و نیز شش ماه بیمه 30 سال دیگر برایتان خدمت کنند آیامشکلات آموزش و پرورش حل خواهد شد و آیا نحوه آموزش آنان مورد رضایت شما قرار خواهد گرفت و خیل شوالهای دیگر...
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
0
0
اگه به درد نمی خورن چرا 5 ساله دارن درس میدن. دولت میخواد آنقدر جلوی این قشر زحمتکش وایسه و جلوی استخدام اونها رو بگیره تا به نظام اسلامی بدبین شوند همین
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
0
1
اگه به درد نمی خورن چرا 5 ساله دارن درس میدن. دولت میخواد آنقدر جلوی این قشر زحمتکش وایسه و جلوی استخدام اونها رو بگیره تا به نظام اسلامی بدبین شوند همین