ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

تجمع معلمان نهضت سوادآموزی مقابل مجلس

صبح امروز معلمان نهضت سوادآموزی مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۹۳۰
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز (۱۸ خرداد ماه ) صدها نفر از آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی از سراسر کشور به تهران آمدند و مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

 

تجمع‌کنندگان با یادآوری اینکه پیشتر آنها تجمعات مشابهی را در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی و سایر نهادهای مرتبط برپا کرده‌اند، افزودند: آن زمان تعدادی از نمایندگان مجلس و مدیران نهادهای بخش دولتی قول پیگیری مطالباتمان را دادند که پس از گذشت چندین سال این وعده‌ها هنوز عملی نشده است.

 

یکی از حاضران در تجمع امروز با بیان اینکه خواستار لغو آزمون جذب استخدامی دانشگاه فرهنگیان هستیم، افزود: از سال گذشته از ما خواسته شده برای ادامه همکاری در آزمون دانشگاه فرهنگیان شرکت کنیم و در صورت عدم قبولی باید به همکاری خود با آموزش و پروزش خاتمه دهیم.

 

این آموزشیار نهضت سوادآموزی با بیان اینکه باید تبعیض میان آنها و گروه‌های دیگری همانند سربازمعلمان، مربیان پیش‌دبستانی‌ها و همکاران خریدخدمتی برچیده شود، افزود: این آزمون برای گروه‌های بالا حذف شده است.

 

وی با بیان اینکه بارها مشکلات و مطالباتمان را به نمایندگان مجلس و سایر مسئولان انتقال داده‌ایم اما به نتیجه نرسیده‌ایم، در تشریح مشکلات خود و همکارانش گفت: برخی از ما سالهاست (حدودا ۱۰ سال) به کار تدریس اشتغال داریم. همچنین تعدادی از آموزشیاران به‌صورت حق‌التدریسی در مدارس مشغول به کار هستند، با این حال از سال گذشته از ما خواسته شد برای ادامه همکاری در آزمون دانشگاه فرهنگیان شرکت کنیم.

 

این آموزشیار نهضت سوادآموزی با تاکید بر اینکه ما خواستار برچیده شدن آزمون و ورود به دانشگاه فرهنگیان هستیم، ادامه داد: آموزش وپررش نباید درباره آموزش‌دهندگان خود تبعیض روا بدارد؛ آموزش‌دهندگان نهضت سالها با کمترین دستمزد در مناطق دورافتاده و روستایی کشور کار کرده‌اند و استحقاق توجه بیشتر را دارند.

 

او گفت: باتوجه به موارد یاد شده فوق از نماینده‌های مجلس یازدهم که اخیرا فعالیت خود را در مجلس آغاز کرده‌اند، خواهشمندیم طرحی را مصوب کنند تا ما نیروهای نهضتی نیز همانند سایر گروه‌ها بدون آزمون شرایط استخدام داشته باشیم و عدالت برای همه نیروها به‌طور یکسان اجرا شود.

 

منبع: ایلنا

کلمات کلیدی: نهضت سوادآموزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
0
0
چرا از قراردادیها صحبت نمیشود ماهاهم بودیم؟؟
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
0
0
استخدام این ها ظلم بزرگی به بچه های مردم است
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
0
0
امیدوارم نمایندگان به داد ما قشر مظلوم جامعه برسند متشکرم
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار