پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

مردان فاقد توانایی مالی ازدواج نکنند

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، با بیان اینکه تعیین مهریه در قالب عندالاستطاعه باعث کاهش میزان آن می‌شود تاکید کرد که مردانی که از توانایی مالی لازم برای اداره زندگی برخوردار نیستند، ازدواج نکنند تا برای دستگاه قضایی بحران ایجاد نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۸۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حسن نوروزی در مورد انتشار خبری مبنی بر تصمیم قوه قضائیه برای ارسال لایحه‌ای جهت تغییر عندالمطالبه بودن مهریه به عندالاستطاعه، گفت: این اقدام خوبی است که در راستای تدوین طرح کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس صورت گرفته است، کما اینکه در آن آورده‌ایم که زندان برای محکومیت‌ها و مطالبات مالی از جمله مهریه ممنوع است.

 

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در این طرح به این نکته اشاره شده است که میزان مهریه باید به صورت نقدی و بلافاصله بعد از عقد پرداخت شود.

 

مردان نباید بدون توانایی مالی متعهد به پرداخت مهریه عندالمطالبه شوند

وی تصریح کرد: منظور از عندالاستطاعه این است که فردی هزار سکه برای مهریه تعیین نکرده و پرداخت آن را به آینده موکول نکند، چرا که این روش آغازی برای پایه‌گذاری جنگ بین زن و شوهر است.

 

نوروزی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون زنان بعد از بروز اختلاف برای دریافت مهریه عندالمطالبه اقدام می‌کنند و همسر خود را که قادر به پرداخت آن نباشد، زندانی می‌کنند.

 

وی بیان کرد: اگر مهریه عندالاستطاعه باشد و همان زمان عقد پرداخت شود، مرد مطابق با توانایی خود میزان آن را تعیین کرده و پرداخت می‌کند.

 

تعیین مهریه در قالب عندالاستطاعه باعث کاهش میزان آن می‌شود

این نماینده مردم در مجلس دهم، در پاسخ به این پرسش که مردانی که در زمان عقد توانایی پرداخت هیچ مبلغی به عنوان مهریه را نداشته باشند چگونه باید این دین خود را ادا کنند، تاکید کرد: مردانی باید ازدواج کنند که درآمد کافی برای اداره یک زندگی را داشته باشند و خانواده آن‌ها نیز شرایط حمایتشان را داشته باشند تا در پی ازدواج برای دستگاه قضایی بحران ایجاد نکنند.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وقتی مهریه عندالاستطاعه باشد زندگی به درستی شروع می‌شود، یادآور شد: تعیین مهریه عندالمطالبه و اثبات اعسار توسط مردم به معنای جنگ است، ضمن اینکه عندالاستطاعه باعث کاهش میزان مهریه شده و شرایط آغاز زندگی مشترک بر اساس عقلانیت را فراهم می‌کند.

منبع: خانه ملت

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رسولی از قزوین
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
0
1
فقط خدا و آقا امام زمان جواب شما را میتونه بده که امید وارم روزی عواقب اعمال و گفتار خود را ببینید چطور یه پدر میتونه به بچه اش بگه چون پول ندارم فعلا برای قوه قضاییه دردسر درست نکینید
ناسناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
0
1
نماینده های زن برای چی سکدت کرده و مواضع خود را اعلام نمی کنند به شخصه اگر زنان نماینده نتوانند از حقوق من زن دفاع کننند به هیچ کسب رای نخواهم داد
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار