قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

امنیت انتخابات الکترونیکی باید توسط وزارت کشور تضمین شود

سخنگوی شورای نگهبان با تأکید بر اینکه در انتخابات شوراها که الکترونیکی برگزار شد گزارش‌هایی داریم که انتخابات دچار مشکلاتی شد، یادآور شد: اگر امنیت انتخابات تضمین شود ما آمادگی داریم انتخابات را الکترونیکی برگزار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  عباسعلی کدخدایی در نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان که امروز صبح در مشهد برگزار شد، درباره روند انتخاباتی شورای نگهبان، اظهار کرد: «هیئت مرکزی انتخابات کار خود را آغا کرد و اعضای هیئت‌های استانی و شهرستانی تعیین شدند».

 

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون تمام هیئت‌های نظارت استانی و شهرستانی شکل گرفته است، افزود: «استانی شدن انتخابات با توجه به اینکه قانون مصوب مجلس شورای اسلامی با ایراداتی مواجه شد و به مجلس برگشت داده شد و مجلس تاکنون اقدامی برای اصلاح آن انجام نداده است، لذا استانی شدن انتخابات برای این دوره انتخابات منتفی است».

 

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه برای الکترونیکی شدن انتخابات با وزارت کشور در حال رایزنی هستیم، خاطرنشان کرد: «انتخابات الکترونیک یک الزام قانونی است و فارغ از مشکلات مطرح شده انتخابات الکترونیکی می‌تواند مزایایی داشته باشد به شرط اینکه اشکالات امنیت رأی‌ها مرتفع شود».

 

وی با تأکید بر اینکه در انتخابات شوراها که الکترونیکی برگزار شد گزارش‌هایی داریم که انتخابات دچار مشکلاتی شد، یادآور شد: «اگر امنیت انتخابات تضمین شود ما آمادگی داریم انتخابات را الکترونیکی برگزار کنیم».

 

سخنگوی شورای نگهبان با واکنش به تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی، ادامه داد: «مصوبه‌ای که اعلام رسمی شده و در فضای کشور بازتاب زیادی نیز داشته است، تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی بوده که عدم مغایرت آن با شرع اعلام شده است».

منبع: آنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار