اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

امنیت انتخابات الکترونیکی باید توسط وزارت کشور تضمین شود

سخنگوی شورای نگهبان با تأکید بر اینکه در انتخابات شوراها که الکترونیکی برگزار شد گزارش‌هایی داریم که انتخابات دچار مشکلاتی شد، یادآور شد: اگر امنیت انتخابات تضمین شود ما آمادگی داریم انتخابات را الکترونیکی برگزار کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  عباسعلی کدخدایی در نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان که امروز صبح در مشهد برگزار شد، درباره روند انتخاباتی شورای نگهبان، اظهار کرد: «هیئت مرکزی انتخابات کار خود را آغا کرد و اعضای هیئت‌های استانی و شهرستانی تعیین شدند».

 

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون تمام هیئت‌های نظارت استانی و شهرستانی شکل گرفته است، افزود: «استانی شدن انتخابات با توجه به اینکه قانون مصوب مجلس شورای اسلامی با ایراداتی مواجه شد و به مجلس برگشت داده شد و مجلس تاکنون اقدامی برای اصلاح آن انجام نداده است، لذا استانی شدن انتخابات برای این دوره انتخابات منتفی است».

 

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه برای الکترونیکی شدن انتخابات با وزارت کشور در حال رایزنی هستیم، خاطرنشان کرد: «انتخابات الکترونیک یک الزام قانونی است و فارغ از مشکلات مطرح شده انتخابات الکترونیکی می‌تواند مزایایی داشته باشد به شرط اینکه اشکالات امنیت رأی‌ها مرتفع شود».

 

وی با تأکید بر اینکه در انتخابات شوراها که الکترونیکی برگزار شد گزارش‌هایی داریم که انتخابات دچار مشکلاتی شد، یادآور شد: «اگر امنیت انتخابات تضمین شود ما آمادگی داریم انتخابات را الکترونیکی برگزار کنیم».

 

سخنگوی شورای نگهبان با واکنش به تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی، ادامه داد: «مصوبه‌ای که اعلام رسمی شده و در فضای کشور بازتاب زیادی نیز داشته است، تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی و مردان خارجی بوده که عدم مغایرت آن با شرع اعلام شده است».

منبع: آنا

ارسال نظر